Indrăgita formatoare de opinie Monica Tatoiu a mărturisit că pe ea o suna Băsescu atunci cand actualul președinte suspendat voia să afle o părere sinceră și pertinentă despre mersul țării și al lumii, in general.
”Mă miră totuși că Băsescu i-a spus lui Antonescu că mă poate apela doar de pe tasta 3 a telefonului de la Cotroceni. Președintele intermar trebuie să știe că tot eu sunt și la tasta 1, și la 2, și la 4, și la 5”, a declarat Monica Tatoiu, incantată că numele ei a ajuns din nou in atenția publicului.
Tatoiu a povestit că i-a dat lui Băsescu numeroase sfaturi, ajutandu-l in repetate randuri să iasă din situațiile dificile in care intra. ”In primul rand, l-am invățat pe Traian Băsescu faptul că femeia e un lucru minunat, care se deschide ca o floare odată cu varsta, atingandu-și apogeul gingășiei și al feminității la varsta de 65 de ani. Băsescu, stand mult timp printre marinari, nu știa acest lucru. El trăia cu impresia complet imbecilă că după 70 de ani, femeia e deja bătrană,” a explicat Tatoiu, ușor amuzată de naivitatea inițială a președintelui.