Posibil ca tie nu ti-a ajuns 8 ani cu piratul la carma? mai vrei? esti masochist? sau ai avut ceva avantaje?
mie mi s-a acrit : mi-a taiat salariu cu 25 la suta , parintilor le-a taiat pensia de 9 milioane vechi, cu ce drept? ca el stie sa conduca nave de 306 metri?
de ce oare? ca au furat ei de a ramas Romania fara bani de pensii si salarii
mie imi e lehamite sa il vad pe chior la tv ca sa imi hahaie la orice aparitie, asta pe langa faptul ca e needucat nu a auzit niciodata de protocol , pe unde se duce doar hahaie ca prostul , nu conteaza ca o intalneste pe regina Marii Britanii sau pe Becali , el se comporta la fel
Eu spun ca mai bine sa fie suspendat si sa vedem daca Romania merge spre bine
Nu sunt USL-ist , dar nu mai vreau sa fie basinescu la putere , a aratat ce poate in 8 ani si ce mod de conducere are...cum trage sforile si o face pe fica lui analfabeta euro parlamentar si cate si mai cate.
Treziti-va la realitate odata. sau iesiti pe strada sa il sustineti
PS:il judecati pe unu venit doar de 1 luna si ceva (Ponta) la putere si pe unu care inca nici nu a ajuns presedinte interimar ( Antonescu ) , ceea ce e ca in povestea prostiei omenesti cu drobul de sare....cade drobul si moare copilu, asa si voi vine Antonescu la putere si murim cu totii.