Pana la urma, dupa atata incrancenare ne prinde bine si cate o gluma !
Oups !
Asta chiar nu mai tine de gluma ! E chiar pe bune !
" .......ce nashpa, pina vine iar x la cotroceni, iesim ca fraierii toata ziua pe canicula pe teren, iar aerul conditionat merge ampwulea in birou" citat dintr-o convorbire cu un amic. ce drag im era cand ai vedeam la ~40 grade prafuiti si transpirati pe el si pe colegii lui acum cateva zile
in legatura cu ce spunea horatiu, daca capul e prost de ce sa tragem noi ponoasele ?
Pana la urma, dupa atata incrancenare ne prinde bine si cate o gluma !
Oups !
Asta chiar nu mai tine de gluma ! E chiar pe bune !
io n-am lucrat la stat nici un ceas din 90 incoace.... şi cu ce m-o ajutat asta,pă mine mă deranjeaja numa aroganţa unor bujetari in rest tăţi murim odată şi odată.....
![]()
vu+zero 4k şi şasă cai frumoşi...
Vad ca s-au aprins spiritele imi permit o gluma,se poate ?
:
La fel,sper că nu o iei ca un atac la persoană!
Mi-sa reproșat și mie o dată chestia asta dar vreau să intreb:de tapatalk ați auzit ?
Și eu intru pe forum in pauza de masa sau cind am puțin timp liber,ce să faci trăim in era vitezei,nu are relevanță ceea ce zici !
Ps: nu sunt bugetar !
...
michael86,
Bugetarii mai lucreaza si in schimburi, poate omul venise dupa un schimb de noapte...
Last edited by gabrield; 18-07-12 at 10:58.
gabrield, nu eşti restricţionat in nici un fel la shoutbox
Mie mi-a placut ce a scris un individ pe net:
Ce dracu va tôt agitati ça Pepsi si scrieti romane ... Mergeti la vot in 29 si rupe-tii mufa la Basel si gata , ca daca nu il demiteti vai de mama voastra ... Bulgaria o sa vi se para Germania .
:
Eu despre gramatica vroiam sa vorbesc,mai ales in acest topic despre politica pe un forumul legat de receptia satelit.Ai inteles esenta la fix.
PS:vezi ca exista o regula 12,fa si pe ea o analiza din punct de vedere gramatical si apoi respect-o.
:
Corect !!! Hai sa-i urmam si sa-i dam exemplu pe toti agramatii. Doar asa putem progresa...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Am inteles esenta :
Domnul isr (varianta 2002) nu a gasit acel text de analiza pe net, probabil l-a inventat.
Sa ne dea linkul, unde a citit el pe net...
astahttp://www.cotidianul.ro/ponta-da-ex...ropene-188862/
pagina 18 la comentarii
deaan 09:38:03, 18 Jul 2012 17
Ce dracu va tôt agitati ça Pepsi si scrieti romane ... Mergeti la vot in 29 si rupetii mufa la Basel si gata , ca daca nu il demiteti vai de mama voastra ... Bulgaria o sa vi se para Germania .
Se poate vedea ca nici postacii de serviciu nu au calificare mai sus de bucatar,chelner sau cel mult marinar.![]()
: