O, nenea Prepelix, sa traiti! Cum, dom'ne, sa te dezgust tocmai eu, care de 50 de posturi incoace prezint, fara nici o urma de ironie, o teorie cel putin plauzibila asupra situatiei actuale si asupra tendintelor existente in Romania? A, ca nu-ti plac ideile continute? Pai citeste, nene, revista "Pescarul amator" sau mai stiu eu ce lecturi de capatii ai acolo, nu te trimite nimeni aci pe Offtopic sa vezi cum imi dau eu in stamba. Nu de alta, dar cred ca la o revizuire atenta a posturilor mele nu se poate eticheta nici unul de pina la conversatia cu Outcast si la atacurile dumitale generaliste, ca avind in el cel mai mic atac la persoanele de fata.
Cit despre mitocanie, cred ca tii dictionarul invers. Mitocan e, de pilda, ala care plezneste un copil in 2004 si in 2012 ia unul in brate ca sa verse o lacrima pe altarul Romaniei democrate.

Mi-am exprimat parerea despre cei pe care-i sustii cu ardoarea-ti de american second hand. Daca-ti spun ca esti departe si nu cunosti realitatea decat din povesti....incepi sa-mi povestesti tampenii. Mentine-ti linia discutiilor si fa-te inteles cu calm si argumente. Agresivitatea ta tipic americana ma dezgusta. Trebuia sa fii ramas pe rdi. Te potriveai mult mai bine acolo.