Page 22 of 28 FirstFirst ... 12181920212223242526 ... LastLast
Results 316 to 330 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

@hgfdgfui
    Are dreptate @outcast ! Dupa ce ca esti fixist...mai esti si mitocan ! Mi-am exprimat parerea despre cei pe care-i sustii cu ardoarea-ti de american second hand. Daca-ti spun ca esti departe si nu cunosti realitatea decat din povesti....incepi sa-mi povestesti tampenii. Mentine-ti linia discutiilor si fa-te inteles cu calm si argumente. Agresivitatea ta tipic americana ma dezgusta. Trebuia sa fii ramas pe rdi. Te potriveai mult mai bine acolo.
    Nu-mi raspunde. Nu ma intereseaza dialogul cu tine. Ti-am prins gandirea si ma dezgusta.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

O, nenea Prepelix, sa traiti! Cum, dom'ne, sa te dezgust tocmai eu, care de 50 de posturi incoace prezint, fara nici o urma de ironie, o teorie cel putin plauzibila asupra situatiei actuale si asupra tendintelor existente in Romania? A, ca nu-ti plac ideile continute? Pai citeste, nene, revista "Pescarul amator" sau mai stiu eu ce lecturi de capatii ai acolo, nu te trimite nimeni aci pe Offtopic sa vezi cum imi dau eu in stamba. Nu de alta, dar cred ca la o revizuire atenta a posturilor mele nu se poate eticheta nici unul de pina la conversatia cu Outcast si la atacurile dumitale generaliste, ca avind in el cel mai mic atac la persoanele de fata.

Cit despre mitocanie, cred ca tii dictionarul invers. Mitocan e, de pilda, ala care plezneste un copil in 2004 si in 2012 ia unul in brate ca sa verse o lacrima pe altarul Romaniei democrate.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Fara atacuri la persoana si fara jigniri, incercati sa purtati o discutie civilizata.

Va multumesc
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Recunosc ca l-am atacat pe userul Traian Basescu. Stiu ca e user cu opt ani vechime si are si mai multe mii de posturi pe forum, dar n-am mai rezistat. Avea prostul obicei ca posta in fiecare zi numai minciuni, cu litera mare si boldat. Quote nu facea, asa ca habar n-aveai cui i se adreseaza, dar ameninta pe toata lumea si intervenea in toate discutiile. In plus, exagera cu emoticonul ala care face "hă hă". Deja in ultimul timp facea numai spam.

Acuma l-au banat doi moderatori pentru vreo trei saptamini, dar nu i-au dat ban pe IP, ca n-aveau dreptul. Si am impresia ca nu le e nici lor bine. Am inteles ca le-a flodat asta serverul din Europa, care nu mai raspunde la comenzi. Ca miine redevin si ei useri simpli. Nu-i o problema. Sper ca viitorul regulament sa rezolve situatia.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by hgfdgfui View Post
    Recunosc ca l-am atacat pe userul Traian Basescu.
    Nu era un user obisnuit ci un ADMIN iar cei doi printr-un procedeu Ju-Jitsu informatic i-au preluat contul ... acum sa vedem cum se descurca astia doi mici si rai cu administratorii retelei ca sunt cu ochii pe ei.
    Last edited by stargate; 13-07-12 at 10:51. Reason: corectura
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    Nu era un user obisnuit ci un ADMIN
    Hecări? Apăi sa le traga careva o amenda sa-i usture.

Da' admin tot n-a fost, adminu' e undeva peste ocean. Hai sa zici moderator. Ca miine-i fura si lu' asta careva urna.

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Sa traiti bine...
    ......(voi, astia angajati de mine)

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Calendarul mayaş prevesteşte că pe 21 decembrie 2012 Antena3 va difuza o emisiune pro-Băsescu

O nouă inscripţie mayaşă descoperită recent de arheologi a provocat panică la nivel mondial. Conform inscripţiei, postul Antena3 va difuza pe data de 21 decembrie 2012 un material elogios la adresa lui Traian Băsescu. In jargonul oamenilor de ştiinţă, acest eveniment de proporţii cataclismice este cunoscut drept „apocalipsa media”.

Dimensiunea apocaliptică vine din faptul că, in cadrul materialului, Băsescu va fi elogiat de nume grele ale Antenei3: Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Mircea Badea, chiar şi Dana Grecu. Mai mult, ideea materialului elogios va veni din partea lui Dan Voiculescu, patronul Antena3.

Vestea a starnit panică in randul populaţiei. Mii de romani şi-au aruncat deja televizoarele, in speranţa că vor evita astfel tragedia care va avea loc la finalul anului. Firmele de cablu sunt şi ele disperate, după ce au primit in doar cateva ore sute de mii de cereri de debranşare. „Sfarşitul e aproape”, se plang operatorii de cablu. sursa

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Nostalgia BUTOANELOR...
    la butonul al 3-lea de la telefonul negru cu 12 butoane raspunde o persoana care nu minte, alta decat piratul

Rusine Dinu Patriciu dupa pixelul albastru urmeaza butonul numarul 3
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cei care suntei pro Crin&co, chiar nu vi se pare ironica comportamentul lui Antonescu? Acel comportament si mai ales discursurile nu sunt demne de un sef de stat, nici permanent, nici suspendat si nici interimar.
    Imi pare rau si de organizarea din strainatate a alegerilor, adica s-a scazut cu 50% numarul de sectii de votare, si mai vor cvorum. Acum se vehiculeaza ca vor sa prelungeasca pe 3 zile referendumul. Bine ca nu pana in 2014.
    muta sobolanu` de aici

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Doar prelungind alegerile mai multe zile pot sa-si adune voturile !

Autobuzele cu votanti,vor face excursii prelungite !

Una e sa bantuie intre sectii de votare o zi si alta e cand bantuie doua sau chiar trei zile intregi !
    De data asta "masina de furat voturi" (ponta a afirmat ca exista !!!) SIGUR va functiona ireprosabil !

Standard RSP member delsat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default 78473.54 x 1=şasă.... cai frumoşi

Indrăgita formatoare de opinie Monica Tatoiu a mărturisit că pe ea o suna Băsescu atunci cand actualul președinte suspendat voia să afle o părere sinceră și pertinentă despre mersul țării și al lumii, in general.
    ”Mă miră totuși că Băsescu i-a spus lui Antonescu că mă poate apela doar de pe tasta 3 a telefonului de la Cotroceni. Președintele intermar trebuie să știe că tot eu sunt și la tasta 1, și la 2, și la 4, și la 5”, a declarat Monica Tatoiu, incantată că numele ei a ajuns din nou in atenția publicului.
    Tatoiu a povestit că i-a dat lui Băsescu numeroase sfaturi, ajutandu-l in repetate randuri să iasă din situațiile dificile in care intra. ”In primul rand, l-am invățat pe Traian Băsescu faptul că femeia e un lucru minunat, care se deschide ca o floare odată cu varsta, atingandu-și apogeul gingășiei și al feminității la varsta de 65 de ani. Băsescu, stand mult timp printre marinari, nu știa acest lucru. El trăia cu impresia complet imbecilă că după 70 de ani, femeia e deja bătrană,” a explicat Tatoiu, ușor amuzată de naivitatea inițială a președintelui.
    vu+zero 4k şi şasă cai frumoşi...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by loplo View Post
    Cei care suntei pro Crin&co, chiar nu vi se pare ironica comportamentul lui Antonescu?
    Nu e ironic, e la fel de atins de ridicol ca toate celelalte. E ridicol sa-l vezi pe Base in fata multimii aduse cu autobuzele, aparind statul de drept si pretinzind ca nu se agata de putere, cind e inclestat de scaun. E ridicol s-o vezi pe Macovei alergind de la consul la consul in cautarea unei declaratii belicoase impotriva propriei sale tari. E ridicol sa-l vezi pe Ponta declarind ca nu mai vorbeste niciodata cu Basescu, cind vorbele astea suna ca ale unui copil suparat de vreo pedeapsa. In acelasi timp e ridicol sa-l vezi cum alearga de la aeroport la un post TV, fara escala acasa, numai ca sa-si verse oful. E ridicol sa-l vezi pe Barosso cu ce f*taiuri se ocupa, in loc sa stea in banca lui si sa incerce medierea partilor, ii intinde lui Ponta hirtia cu cele zece porunci. Si e, nu mai departe, ridicol sa-l vezi pe Crin cu aere de mic dictator, declarind ca el stie ce trebuie facut, nu trebuie sa-i sufle nimeni in ceafa indicatii. Totul e asa de ridicol incit atinge absurdul. E ca-n Alice in Wonderland sau in Baronul Munchhausen, unde personajele joaca o farsa cu atita convingere incit te panichezi; ai senzatia ca ei sint normali si tu te-ai timpit.

Eh, nu puneti la inima, circul continua. In doua saptamini mergem la urne cu optiunile noastre. Dar, dupa cum fiecare stie "deep down", nu avem cu adevarat nici o optiune.

Standard RSP member delsat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

vu+zero 4k şi şasă cai frumoşi...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

am un feeling ca la referenumul asta...o sa se fure urna !
    There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.

Page 22 of 28 FirstFirst ... 12181920212223242526 ... LastLast