Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Lasa frate,stai acolo linistit,Base nu a patit nimic.Ne ocupam noi de el,ca sa "traiasca bine".
    Asa da acum m-am linistit , mersi

Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Bucurati-va carcotasilor ca ramaneti cu Voiculescu...oricum Antonescu nu iese in toamna ci Ungureanu ....asa ca bucuria voastra se transforma in scarba.

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ma bucur sa vad ca unii romani sunt linistiti stiind ca primul nostru ministru este responsabil de furt intelectual, si nu au o problema cu asta.
    Personal, nu ma mir ca asta a fost trecuta cu vederea si probabil nu va fi afectat actualul PM, DAR, furtul ramane.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Asta e doar spam,nu are legatura cu faptul ca populatia nu il vrea pe Base.Specific propagandei portocalii.

Si eu pot afirma ca pe voi v-a orbit Dan Diaconescu cu televiziunea lui:
    Azi-noapte, televiziunea mea preferată pusese de-un sondaj de opinie: „V-a plăcut lovitura de stat dată azi de USL? ” O, TV
    Dar nu e frumos sa fac aceeasi greseala ca voi.Sau e?
    Last edited by zmeura; 06-07-12 at 19:51.
    :

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

LIVETEXT: Suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

• Băsescu a spus că o suspendare merge cu un vin bun.
    • Geoană i-a spus Mihaelei: “Uite ce bine că n-am ieşit preşedinte, că acum pe mine mă suspendau!”
    • La fel ca şi precedentul preşedinte interimar, Nicolae Văcăroiu, şi Crin umblă cheaun, dar din motive diferite.
    • Mii de tineri au ieşit in Piaţa Universităţii pentru a protesta impotriva faptului că au trecut deja zile bune de cand nu ştiu impotriva a ce protestează
    • Crin Antonescu a profitat de ocazie pentru a sărbători faptul că e prima dată cand vine trei zile consecutiv la Parlament.
    • Parlamentul trebuie să decidă azi şi cine va avea grijă de EBA după suspendare
    • In timpul şedinţei, profitand de neatenţia presei, Victor Ponta şi-a mai trecut cateva titluri universitare in CV
    • Crin Antonescu a cerut de cateva ori plenului să facă linişte, că e obosit
    • Deşi se află de doar cateva minute la Parlament, Băsescu a reuşit să incalce Constituţia de incă trei ori.
    • Vorbeşte Eugen Nicolăescu. Tot ce am reţinut din discursul lui este faptul că omul e rarait.
    • Csibi Barna a suspendat in faţa Palatului Parlamentului o păpuşă cu chipul lui Traian Băsescu
    • Parlamentarii USL au cerut pedeapsa maximă pentru Băsescu, suspendarea cu executare
    • Dacă nu reuşeşte să il suspende, Ponta a spus că va cere concedierea lui Băsescu pentru că vine beat la locul de muncă
    • Crin Antonescu il acuză pe preşedinte că işi prelungeşte intenţionat discursul ca să ajungă la ora lui de culcare
    • Udrea tastează pe telefon: "Crin, tu ştii că eu intotdeauna am avut o slăbiciune pentru tine"
    • Ponta aşteaptă să se termine toate discursurile, ca să aibă de unde să se inspire pentru luarea lui de cuvant
    • Simţind că se apropie finalul şedinţei, Crin işi pregăteşte pijamaua
    • Vasile Blaga vorbeşte ca un adevărat secretar de partid, liderii PSD regretă acum că nu au reuşit să-l aducă la ei
    • Crin rade, inseamnă că au inceput desenele animate de seară şi după aia nani
    • Uluitor! Un parlamentar a adormit in timpul şedinţei inaintea lui Crin!
    • Băsescu a plecat din sală in timpul discursului lui Crin ca să mai fie tiran cateva minute
    • Crin e supărat că Băsescu a ieşit fără să-l intrebe şi pe el dacă vrea o cafea
    • Crin a folosit de 2 ori cuvantul "camarilă" in discursul său, site-ul DEX Online a picat deja din cauza traficului
    • Crin a atacat in discursul său "partidul lui Iliescu", Ponta aruncă disperat cu ghemotoace de hartie in el
    • Elenei Băsescu i se traduc discursurile in cască
    • Parlamentarii UDMR vor vota cum le cere conştiinţa şi obligaţia morală de a avea măcar un ministru in Guvern
    • Vorbeşte Dan Şova. Parlamentarii PDL ii sugerează să zică ceva şi de Holocaust, ca de obicei
    • Băsescu s-a intors, bine dispus. Se pare că Elena a luat, in fine, Bac-ul
    • Vorbeşte Mircea Geoană. Eşti mulţumit, Traian Băsescu?
    • Miting impotriva preşedintelui in Piaţa Universităţii. Dacă mai stau un pic, o să fie un miting impotriva a doi preşedinţi.
    • Tăriceanu a ţinut un discurs fotomodel
    • S-a intors Băsescu in sală - analiştii politici spun că acesta ar fi un semn clar că nu mai are ţigări
    • Băsescu a fost suspendat. Spre sediul Antena 3 se indreaptă mai multe camioane cu confeti, pentru a se sărbători cum se cuvine suspendarea lui Băsescu.
    • După suspendare, premierul Ponta a anunţat că nu va mai ţine şedinţe de Guvern, pentru că nu mai au ce discuta
    • La final, Băsescu a mai cerut un rand de voturi sursa

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Saracu,nu se lasa adus in fata poporului,face o noua sesizare la CCR.Lipsa de oo,lumea il asteapta in piata unde zicea ca va fi prezent la fiecare 3 luni si el sta la Cotroceni sa mangaie cucuveaua lui Ilici.
    :

Page 2 of 2 FirstFirst 12