Ce fain imi spuneti sa imi caut servici, la fel ca si piratu care recomanda medicilor sa plece din tara.
Eu vroiam sa atrag atentia ca sunt multi oameni din tara care nu sunt statornici in gandire.Ei la revolutie probabil au iesit in tara si au strigat jos comunismul si jos ceausescu si acum il tin in brate pe comunistul asta infect care numai minte.
La fel a facut si Doina Cornea si Cristian Tudor Popescu care au votat cu Iliescu ca sa nu vina la putere Vadim Tudor.
Suntem amenintati de raul care poate sa vina daca nu stam cu acesti comunisti la putere ca si cand daca ar veni alti oameni la putere ne-am duce de rapa.
Aceasta e adevarata manipulare , ti se inoculeaza ideea ca Vadim ar fi ceva mai rau decat Iliescu, desi Vadim in 2000 a fost asa de sus in alegerea oamenilor pentru ca el a facut primul campania anticoruptie ===> JOS MAFIA ,SUS PATRIA, dar i s-a luat sloganul de catre tatal mafiotilor-piratul cel chior care nu a facut nimic 8 ani de zile la putere impotriva coruptiei , doar a mimat, asemeni femeii frigide care nu vrea sa fie facuta de rusine si atunci mimeaza un orgasm, ca e marele conducator anticoruptie si defapt blocheaza dosarele incomode pentru el si camarila de partid (gasca formata din Videanu , Udrea, Falca & Co. )
Daca aveti cohones si ceva minte in cap votati cu speranta sa plece acest individ si poate reusim sa punem un presedinte mult mai bun decat acest pirat modern care crede ca Romania ar fi o nava unde nimeni nu trebuie sa spuna ceva contrar fata de parerea comandantului navei.
Cred ca in 3 luni putem face acest lucru si sa nu acceptam inca 2 ani cu mincinos mai mare decat Pinochio.
Este un securist care trebuie redus la tacere acum pentru ca avem o sansa, dupa care poate o sa vina si randul lui Voiculescu si altor securisti.
Nu va faceti ca nu vedeti adevarul. Daca vreti sa dispara clasa aceasta politica comunista incercati sa va urmati acest crez de la revolutie -Jos comunismul, chiar daca va mint ziarele si televiziunile ca ei ar fi niste ingerasi.
Ultima declaratie a piratului de ieri===> NU AM NICI UN DOSAR PENAL , deci e imaculat ...el nu si-a dat casa in Mihaileanu , nu a vandut flota , e clar nu e MINCINOS , e doar un MARE SECURIST MINCINOS care face deservicii grave Romaniei si poporului sau pentru interesele lor meschine.
Daca nu suntem cu el nu suntem de partea democratiei, daca nu suntem cu el nu ne mai vrea Europa, cand cei din Europa au foarte multe interes pe toate planurile.
Ziaristul acela Suciu care a fost purtator de cuvant al lui MRU l-a pus la ultimul interviu de la Realitatea TV, destul de mult in incurcatura pe pirat desi probabil nu a vrut
Asta meritam daca votam sa mai ramana piratul la butoane inca 2 ani desi noi suntem impotriva comunistilor.
Trebuie sa ne mai luam inca doua 3 joburi ca sa traiasca el bine cu toata camarila lui, ca noi NU ne lasam manipulati deloc de comunistii securisti, pentru ca ei ne vor binele , ne spun SA TRAIM BINE si asta de 8 ani , dar cu toate acestea trebuie sa ne mai luam inca 2-3 joburi ca sa traim bine.Oare cand sa mai traim macar daca mai lucram in alte 2 locuri? cate ore are o zi?Cum sa mai traiesti bine?
Ecuatia e simpla: in 29 iulie 2012 piratul trebuie sa plece si peste 3 luni ne alegem alt presedinte, care cel mai probabil o sa fie mult mai bun decat un securist odios care minte ca si cum ar bea apa.
Armand imi ajung banii pentru ca ma multumesc cu putin pentru ca sunt bugetar , dar e vorba de principiu, oare cum te-ai simti tu sa stii ca din banii pe care ii castigi dintr-odata sa ti se ia 25 la suta si asta ani la randul ca sa traiasca bine piratul cu sleahta lui, pentru ca ei sunt incompetenti si dau cu economia de pamant ca habar nu au de economie ci doar cum sa fure statul cu sacul.
Oare tot atat de direct ti-ai spune tie sa iti mai iei un job? ca sa compensezi 25 la suta din banii pe care ii castigai ca niste incompetenti sa traiasca bine pe banii tai, eu cred ca nu .
Daca esti corect imi dai dreptate , daca nu inseamna ca te minti singur.
Oare de ce pdl-istii si basistii nu recunosc deloc ca mergem pe un drum gresit.
Nu vor sa recunoasca, pentru ca ei o duc bine si atunci de ce sa schimbe ceva ca sa nu o mai duca ei bine si sa o duca bine toata tara nu numai ei.
Nu putem ca toti sa fim oameni de afaceri, tara mai are nevoie si de doctori , muncitori, profesori sau vanzatori etc.
Nu e chiar o plangere ci doar parerea mea cand vad ca inca sunt multi care il vor pe pirat la putere desi ei stau poate prin strainatate de ani buni si noi ne chinuim aici cu minciunile lui si cu promisiunile false sa traim bine si ei spun ca reducerile la bugetul de stat se vor face cand romanii vor iesi din sistem(adica vor muri), ei neacceptand sa faca vreo reducere din partea lor.
Bulgarii chiar au facut asta cand a venit criza==> au vandut masinile de la guvern si de la parlament si le-a spus parlamentarilor sa vina la servici cu masinile personale si au pus pe langa vamesii lor niste vamesi din Germania si SUA si in felul asta au adus in plus la bugetul de stat al lor inca vreo 3 de miliarde de euro suficiente ca sa le mearga bine economia.

, daca nu suntem cu el nu ne mai vrea Europa, cand cei din Europa au foarte multe interes pe toate planurile.