Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  4
Dislikes Dislikes:  7
Results 1 to 15 of 34

Thread: Ecaterina Andronescu, acuzată de PLAGIAT

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Default Ecaterina Andronescu, acuzată de PLAGIAT

Un fost coleg cu Ecaterina Andronescu la Facultatea de Chimie Aplicată din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, Nicolae Toma, a declarat, aseară, la emisiunea „Naşu`” că in lucrarea acesteia de doctorat sunt informaţii obţinute de soţia sa in urma unei operaţiuni de spionaj industrial.
    Ecaterina Andronescu, depunand jurămantul

Dr. ing. Nicolae Toma, profesor universitar la Facultatea de Chimie Aplicată din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, spune că documentaţia referitoare la reţetele de „superfinisare”, care se regăsesc in lucrarea de doctorat a Ecaterinei Andronescu, sunt obţinute de soţia sa din spionaj industrial.

Acesta a declarat că ar fi vorba de aproximativ 80 kg de documentaţie pe care le-ar fi obţinut soţia sa in urma unei vizite in SUA, in anul 1978, de la o fabrică din Syracuse. Apoi, toate informaţiile legate de „superfinisare” au fost direcţionate către Facultatea de Chimie din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti. Toma a mai adăugat că pentru a fi folosite acele informaţii s-a semnat un contract de cercetare, iar din echipă a făcut parte şi Andronescu.

Ecaterina Andronescu a fost numită in funcţia de ministru al Educaţiei in Guvernul Ponta, iar aseară a depus jurămantul in faţa preşedintelui Traian Băsescu. Preşedintele i-a recomandat să depună o declaraţie pe proprie răspundere cum că nu a plagiat in nicio lucrare. Andronescu a refuzat. „N-am fraudat, nu am participat la fraudă şi nu o să fiu niciodată participantă la fraudă şi cred că fiecare este responsabil pentru ceea ce face el”, a spus noul ministru al Educaţiei.

SURSA

E clar pentru cei care au prins vremurile comuniste ca asta era procedura.
    Problema grava e ca acum nimeni nu mai "fura" tehnologie de afara, fura ei de la noi tot ce pot, si ne obliga sa ne bucuram.
    Abramburica e si ea din "plutonul" Adrian Nastase, oameni de bine .
    Last edited by zildan; 03-07-12 at 02:53.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Faza asta imi aduce aminte de anii '96-'97, cind au simplificat taranistii procedura pentru acordarea certificatelor de revolutionar. Un martor era de ajuns. Venea unu' si zicea: "dom'ne, l-am vazut eu cu ochii mei luptind cu teroristii, erau sa-l rapuna dar pina la urma le-a tras-o!" si pac, mai aparea un revolutionar. Asa e si regimul de azi. Suficient sa zici: "dom'ne, stiu eu sigur c-a plagiat, l-am vazut cind s-a inspirat din colegul de banca" si gata, s-a dus reputatia respectivului.

Ah, in sfirsit se face dreptate si ne-am vazut visul cu ochii; in loc de 2 ore de televiziune proasta pe seara, 24 de ore de circ ca lumea live.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Abramburica e cel mai competent dintre incompetentii din pesedeu. Probabil ca in 2050 psd-ul (daca va mai exista) va propune la educatie tot pe androneasca.

Standard RSP member 007's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Dragut, Androneasca a plagiat vreo 80 de kile!
    Vreau si eu mouse-ul ala sa fac cut&paste.
    Oare poate si 100 de kile?
    Si cum piz.a ma-sii se face ca pe toti ii descopera cu palgiatul taman acum?
    Ziua si plagiatul!
    Chiorul asta de marinar nu-si da seama cat e de ridicol si de penibil?
    Si-a dat singur cu tesla....

Mai emite jegul asta?
    Altul din lista de jeguri cu grade date de Basescu, platiti toti din banul public pe usa din dos ca din furat cica nu le ajunge sa duca o viata de huzur in timp ce Basescu a taiat pensiile oamenilor amarati!

Robert Turcescu a fost inaintat la gradul de colonel de către fostul Ministru al Apărării, generalul Gabriel Oprea, alături de alți jurnaliști, ca fostul șef al TVR, Andi Lăzescu, primari PDL, precum Radu Moraru, precum Gheorghe Falcă sau Apostu de la Cluj, sau oameni de casă ai lui Boc, precum Ferencz Ştefania Gabriela – Secretar General Adjunct al Guvernului, sau oameni utili ca Sorin Blejnar, de la ANAF și premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Numele său se află pe o listă făcută publică de Antena 3, dar confirmată de actualul ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu. Pentru ce merite a fost ridicat la gradul de colonel omul de televiziune, nu se precizează in documentele obținute de jurnaliști.
    Conform listei, Robert Turcescu nu avea niciun grad inainte de această “promovare”.
    Lista o puteți consulta aici.
    Colonelul Turcescu recunoaște, insă, că nu a făcut nici stagiul militar obligatoriu in tinerețea dumnealui, susținand insă că armata obligatorie se eliminase cand a terminat studiile.
    “N-am facut armata. Nu m-am fofilat, doar eram student si am zis s-o fac dupa ce termin studiile. Cind am terminat facultatea, n-a mai fost cazul pentru ca se daduse legea potrivit careia nu mai era obligatoriu stagiul militar. Ci, optional. Am ales sa nu cer incorporarea. Voiam sa-mi fac meseria de jurnalist si sase luni de pauza pentru satisfacerea stagiului militar mi s-au parut la acea vreme nepotrivite. Repet, satisfacerea stagiului militar nu mai era obligatorie!” – scrie Turcescu pe Facebook.
    Dacă e să ne luăm după CV-ul său, insă, publicat pe respectabilul site Erudio.ro, Turcescu și-a luat licența la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, in 1998. Același lucru reiese și din biografia publicată pe site-ul său, turcescu.ro. După acea dată, nu este menționat vreun masterat sau altă facultate, care să justifice cele susținute de omul de televiziune. Armata obligatorie a fost eliminată la sfarșitul lui 2006.
    Astia cica au merite deosebite pe campul de lupta....in timp de pace.

Pe unde isi mai emana pestilentiala dejectie pupinbasista aceasta duhoare a mass-media, aceasta gura de canal?
    La CNA pe 18 iunie, in ultima ora de program, prin interpusi chiar din cadrul CNA, depusese dosarul sa iasa in DVB-T iar pe 20 iunie deja avea licenta...

Cata celeritate, dom'le pe pupincuristii basescieni!

A tras la căruţa lui Băsescu, s-a luptat cu pesedeii, cu Voiculescu şi mai nou se sparge-n blogăreală cu Mircea Badea. S-a dus mare şef la o televiziune mică. Şi-a luat o mare ţeapă ( unii zic ca si " ****, ti-am spus? " ) şi-acum vrea să rupă Internetul. Pe undeva pe lingă sediul defunctei 10 TV, deasupra unei shaormerii, intr-un birou pricăjit din care iţi sare in ochi doar scaunul de şef de trib, Radu Moraru continuă să-şi fumeze trabucurile ca un boss, cu toate că-i şomer.

Reporter: Cum e cu Naşul la faliment? Cum dă un jurnalist al puterii faliment?
    Radu Moraru: Faliment... Nu dăm noi faliment.

(Ii sună telefonul. E Cristoriu. Prin fumul trabucului nu se inţelege ce zice Cristoiu. Stabilesc o intilnire şi mai vorbesc preţ de citeva minute)
    R.: Deci, cum dă faliment prietenul lui Băsescu?
    R. M.: Băi, dar lumea inţelege greşit. Emisiunea Naşul nu are cum să dea faliment. Pentru că Naşul, dacă e interzis miine in Romania pe toate posturile de televiziune, pe Internet nu poate să interzică nimeni emisiunea. Deja ne-am făcut blog şi sintem pe locul 10.

sursa

Cand esti marinar, esti tare,
    Comandante!

---------- Post added at 07:24 ---------- Previous post was at 06:42 ----------

Uitasem ceva.

Se pare ca si Bunicuta va fi acuzata.

Isi plagiaza lovitura de stat din '89.

Revizuita si adaugita, adusa la zi intr-o noua editie 2012.

Basescu a intinat idealurile capitalismului !

Moarte dictatorului!

( puscarie pe viata acum ca s-a abolit pedeapsa cu moartea )

Se pregateste studioul 4!
    Armata e cu noi!
    Securitatea il tradeaza pe dictator si lupta cot la cot pt. cauza.

Basescu tine mortzish sa comita aceeasi greseala facuta de Ceausescu.
    Scoate lumea in strada.
    Organizeaza un miting prin slugile de partid din PDL.
    Si pare-se tot intr-o joi...
    Ptiu drace, ce asemanare.
    Daca iese lumea " spontan" in toata tara imediat pe invers sa vezi urari de bine!

Iesi afara javra ordinara!

Un pic de prrr-prrr, ceva victime, Basescu arestat si gata!

Urmeaza alegeri libere.

E simplu.
    Last edited by 007; 03-07-12 at 08:47.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by hgfdgfui View Post
    Asa e si regimul de azi. Suficient sa zici: "dom'ne, stiu eu sigur c-a plagiat, l-am vazut cind s-a inspirat din colegul de banca" si gata, s-a dus reputatia respectivului.
    Bogdane, te oftici ? Bineinteles ca te oftici :-) Ai mai ramas doar tu cu 007, doar voi mai credeti inca ca ne puteti insulta inteligentia :-)

Quote Originally Posted by hgfdgfui View Post
    Ah, in sfirsit se face dreptate si ne-am vazut visul cu ochii; in loc de 2 ore de televiziune proasta pe seara, 24 de ore de circ ca lumea live.
    Nu pot sa cred, ai posibilitatea sa urmaresti alte 400 de posturi tivi acolo unde habitezi.
    Cine te plateste sa urmaresti 24 de ore de circ la posturile romanesti ?

Hai pa, ia-l si pe nenea Tavi si mergeti :-)))

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by luky View Post
    Bogdane, te oftici ? Bineinteles ca te oftici :-) Ai mai ramas doar tu cu 007, doar voi mai credeti inca ca ne puteti insulta inteligentia :-)
    Lucian draga, ce sa insult eu in cazul tau? Spune si tu.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Bogdane, cand te aliezi cu diavolul, nu scapi pana nu te si culci cu acesta, asa che, by happy

Nu sunt vinovat ca tu esti mai pupacios :-) in dos
    De ce nu candidezi din partea USListilor daca tot te iubesti cu acestia ?
    Last edited by luky; 03-07-12 at 12:47.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Da' in America cand se culca lumea? Cand se da stingerea?

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

sa nu uitam de caciulitele si caitele de " firma " pe care si le arata pe Valea Oltului cand erau blocaje
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Continuati la "Guvernul Ponta,bun sau rau?"
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Nu stiu cum fac astia din PSD , dintr-un partid asa de mare doar pe Abramburicao pot pune acolo?
    Eu cred ca au si alti oameni bine pregatiti in acel partid, dar poate o sa inteleaga si ei ca fiecare cum isi asterne asa si doarme.

Exista si posibilitatea sa o puna acolo tocmai pentru a genera scandal din partea piratului care musca orice momeala de asta si posibil pana la urma sa il debarcheze pe motiv ca e samanta de scandal din orice.

Incurcate sunt caile politicii si ale ocultei .
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Povestea Raoul Bossy mi se pare, ca in '40, la preluarea Ardealului de catre unguri, cum s-a deschis granita astia au mers direct la posturi. In Cluj, de pilda, fiecare stia ce are de facut: cutare comisar administrativ, cutare sef de spital, cutare director la regia de transporturi, etc. Fiecare mergea cu hirtia in mina si-si lua postul de la autoritatile romanesti. Nici o agitatie, nici un conflict de functii, nici o intersectare de atributii. Ungurii pusesera la punct o astfel de organizare probabil cu ani de zile in urma si ea ramasese in proiect, urmind a fi derulata intocmai la aparitia "oportunitatii". Indiferent cine ce zice, asta inseamna organizare.

Ca USL-ul n-au fost pregatiti de guvernare e de la sine inteles, dar de ce n-au respectat un algoritm functional pe vremuri nu inteleg. Adica Marga la Educatie, Teodorescu la Cultura, eventual Atanasiu la Externe, etc. Organizarea asta inseamna in cazul de fata: sa fii pregatit oricind de guvernare, si cel putin sa asezi in locurile cu raspundere oameni inatacabili, sau greu atacabili. Daca ar fi facut chestia asta, USL ar fi dejucat astfel ceea ce stiau din start ca avea sa urmeze, si anume discreditarea. Pentru ca discreditarea la care s-au expus actualmente e, in proportie de 50 la suta, opera lor.

USL ramine, in continuare, un hibrid greu functional. Scindarea cred ca le-ar da sanse mai mari in alegeri; reunindu-se ulterior ar putea guverna lejer.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Astea cu plagiatele ajung la fel de plictisoare ca dosarele de la CNSAS,intrebarile de genul "ce ai facut in ultimii 5 ani" sau "tu ai mancat salam cu soia?".Mai bine il lasau numai pe Ponta cu plagiatul,ca daca mai baga in fata multe acuzatii dinastea (din care unele false) cad in derizoriu.Dar nu stau eu acum sa ii invat pe portocalii ce ar trebui sa stie.
    :