Stie cineva intre ce ore este semnalul mai puternic pe frecventele orizontale ale nordicilor? De ex pe frecventa 11261H. De preferat in zona Bucurestiului.
Multumesc.
Stie cineva intre ce ore este semnalul mai puternic pe frecventele orizontale ale nordicilor? De ex pe frecventa 11261H. De preferat in zona Bucurestiului.
Multumesc.
Pe timp de seara dupa ora 19:00, se receptioneaza mai bine pe timp de iarna, acum pe timp de vara frecventele cu polaritate H nu le mai receptionez cu antena de 1.2m.
Aici poti sa vezi ce frecvente am receptionat: http://sateliti.info/showthread.php?...it-THOR-0.8-W-!
Da, multumesc. N-am dat search.
Am montat (pe fuga) vineri antena triax si mi-a intrat ceva din spotul nordic cu polarizare orizontala. Pe 11261H am avut 2 zile (doar in jurul pranzului) cca 6db (pe dm800se), receptie la limita.
Zilele astea poate o sa am timp sa o reglez mai bine si sa schimb cablurile. Oricum pe cele cu polarizare verticala (11278V) am avut o crestere de cca 2-3 db - antena de 1,1 no name fata de tds110.
Un plus de semnal i-l da si lnb-ul INVERTO black ultra!
Am testat si cu un INVACOM 0,3db - semnal mai slab cu ~ 4-5 db
polarizare verticala
---------- Post added at 06:40 ---------- Previous post was at 06:35 ----------
Daca tot induri canicula sus, incearca si un inverto black ultra, e posibil sa-ti aduca acei cativa db necesari!
vu+zero4k,octagon sf8008
cu antena de 1.2 ofset in bucuresti intra transponderul cu canal+ toata ziua/evident semnal la limita pe zi mult mai bun seara
Last edited by zappa; 03-07-12 at 11:48.
Am cumparat un lnb twin ultra (cel mai scup si laudat lnb de la inverto). Mare teapa am luat cu el; are acelasi castig ca un lnb twin maximum vechi de 2 ani. Cu un amiko single am cu 1 db in plus (fata de cele 2 lnb-uri twin) pe aceiasi antena. Asa ca e doar "praf in ochi" acest LNB Twin Inverto Black Ultra High-Gain.
Am verificat doar pe 1w, canalele transmise pe polarizare verticala de pe spotul nordic.
Dar tu locuiesti la cca 110 km spre NV.
Iar o sa reglez antene la 40 grd.