Bogdane, cand te aliezi cu diavolul, nu scapi pana nu te si culci cu acesta, asa che, by happy
Nu sunt vinovat ca tu esti mai pupacios :-) in dos
De ce nu candidezi din partea USListilor daca tot te iubesti cu acestia ?
Dislikes: 7
Bogdane, cand te aliezi cu diavolul, nu scapi pana nu te si culci cu acesta, asa che, by happy
Nu sunt vinovat ca tu esti mai pupacios :-) in dos
De ce nu candidezi din partea USListilor daca tot te iubesti cu acestia ?
Last edited by luky; 03-07-12 at 12:47.
Da' in America cand se culca lumea? Cand se da stingerea?
Astia pupaciosii nu dorm niciodata, vegheaza doar
Last edited by luky; 03-07-12 at 12:54.
Cica Shikago din Ilinoi e p-acelasi fus cu noi dar se culca cu noaptea in cap...
Atat de drag ii este de noi dar si dor de casa!
E buna si globalizarea asta cu internetul!
Sociopatilor!
![]()
Moo,nu va luati de cei care tin cu usele ca si de la voi se vede o lumina portocalie.![]()
:
Pentru linistea voastra veghez, sa fie clar. Insa, fiindca nu pricepi cum devine cazul, ti-l explic eu. Eventual, daca e nevoie, desenez. Sau fac un emoticon-poem.
Deci USL, dupa cum merge actualmente, isi pierde toata credibilitatea pina la alegeri. Vine Base, mai trinteste un dosar, mai o gaselnita, mai o acuzatie, mai o batjocura. In spatele lui are 4-5 televiziuni care-i tin isonul, Curtea Constitutionala, avocatul poporului, DNA-ul, procuratura, etc. Ei, singura sansa a astora e sa-l suspende, chiar cu riscul sa nu fie votata decizia (pentru ca UNPR e de origine basista) si chiar cu riscul sa candideze Base pentru un nou mandat. Treaba cu suspendarea sta in felul urmator: trebuie ca indivizii sa-l puna pe tusa cel putin doua luni, timp in care intra pe rol dosarul flotei si intra Base in faza hartuielilor judecatoresti. E singura lor sansa sa-si recupereze voturile, altminteri s-a terminat forever cu alianta denumita USL. De asta are loc tot circul actual, la care tot ce poate face poporul e sa stea si sa priveasca, sa vada cine cade primul. Aceasta telenovela e, fireste, mult mai interesanta decit majoritatea show-urilor americane si occidentale la un loc.
Dragul meu prieten, de peste apa cea mare,
doresc sa te informez ca de la voi, din departare, asa se vede ;-)
La noi in Europa, este totul OK.
USListi incearca sa-i puna flota-n carca marinelului ? Asta este o gluma buna. Doresc in continuare sa-ti dau una informatiune pe surse :-) Inclusiv marii conducatori ai PSD, PNL, PC etc au contribuit la vanzarea flotei romanesti.
Acum ca te-am informat de la prima sursa, te rog respectuos sa patrezi pentru tine si incearca sa speri(sa nu te sperii) in continuare ca marinelul o sa fie tras la raspundere.
Cu multa dragoste si multe pupaciuni(mai multe tu) din partea multiubitului tau prieten, de peste apa cea mare(in directia opusa)
Lucien
Mai oameni buni, acum ne razboim care a furat mai mult si care e mai compromis, in loc sa vedem care e capabil si care vrea sa faca lucruri bune, chiar daca a facut si ceva rele ?
Sa ne uitam mai mult la viitor si mai putin la trecut, ca nu ma deranjeaza daca a furat ceva vreodata, are de unde.
Ati citit vreodata ce sume sint in PIB ?
Pai lu' Base si sleahta de hoti din PDL nu le-a ajuns PIB-ul.
Au facut si imprumuturi.
Cica au salvat Romania, asa se lauda piticania aia cu nume de substantiv comun turcesc.
Buda (PDL)!
Acum se explica de unde are atata materie prima Chioru' cand improasca.
De ce le-o fi frica de popor la unii?
Last edited by 007; 03-07-12 at 13:53.
Ala e trucaj de la Voiculescu.![]()
:
Care televiziuni? Cred ca doar la be unu a ramas portocalie; la tvr s-a schimbat stapanu (e unu, elwis), lanterna 3 sigur e contra, realitatea 1 si 2 nu cred, iar otv-ul e cu domnu dan si poporul. Nu stiu de etno, favorit si manele tv. Posibil sa mai fie boomerang (ca ei mai dau desene cu popey marinarul), dar minimax sigur e contra marinarului.
Avocatul l-au schimbat azi, de curte s-a luat aseara chuky si sigur or sa faca schimbari care sa fie pe placul marelui turnator, iar la DNA si procuratura mandatul va expira prin august-septembrie. Deci si astea-s rezolvate.
Sa ne spui cand te duci la culcare sa-ti spunem noapte buna.
TVR e in suspensie, Labe si Nasu' TV oranj curat, Digi24 + Giga + Gandul TV (ah, cetepe, cetepe!) oranj cu limonada, Realitatea si Reteve sint amindoua cu statul de drept (emisiuni serale cu trei basisti si-un useloid), Antena Trois egal love Ponta.
Dom'ne, asta e toata problema, ca io nu dorm. Aplic metoda Cioran: ma gindesc ziua ce-o sa fac noaptea.
Dormiti mai oameni buni,nu stati dupa astia ca tot ei o duc bine.Eventual ei dorm chiar si ziua,direct in parlament.![]()
:
Acră tare limonada asta : http://www.gandul.info/puterea-gandu...-popor-9809515