Sunt total de acord cu tine ... un Thanks face bine .
Dislikes: 0
Deschid acest thread cu rugamintea de a se implementa butonul Thanks
Sincer, imi face o reala placere sa dau un Thanks unde consider, si de asemenea imi face placere sa vad Thanks la un post de-al meu (si nu numai), sa stiu ca am muncit cu folos (uneori) sau prin postul meu am reusit sa ajut sau sa informez pe cineva.
Acesta e un forum deosebit, si eu vreu sa fie perfect!!! Calitatea inaintea cantitatii!!!
Am mai postat eu niste sugestii in "alta parte" tot in scopul asta.
Astept cateva sute de posturi in acest thread, in principal de sustinere, dar nu numai. Voi alegeti! Puteti sa ma si injurati numai sa postati!
Nu vreau sa cred ca sunt naiv, si nici alte ganduri nu am.
PS Desi am vazut ca nu se practica, poate se poate face o cheta sa luam alt vbulletin, numai sa se rezolve si aspectul acesta.
Multumesc!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Sunt total de acord cu tine ... un Thanks face bine .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Salut , sustin initiativa .....
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Deasemenea un buton "no thanks!" cred ca ar fi la fel de util. Pentru cei ce bat campii.
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
De acord cu butonul de thanks.
+1 pentru butonul Thanks!
+1 pentru butonul No Thanks!
+1 pentru desfiintarea butonului Reply with quote
succesuri!![]()
Desfiinţare doar pentru postul anteriorOriginally Posted by techcenter
bineinteles! scuze daca s-a inteles altceva! reply with quote sa fie inactiv in utimul post. in rest, sa functioneze in mod obisnuit.
succesuri!![]()
Cu butonul thanks sunt si eu deacod.
Butonul No Thanks nu cred ca e necesar.
Partea cu replay with quote, trebuie vazut daca e posibil la vbulet (adica sunt deacord).
De acord si eu...
De acord si eu. si binevenit!
HH/1m
O sa verific sa vad daca s-a actualizat pluginul cu Thanks ce l-am folosit inainte. Cand am trecut la versiunea noua de vBulletin nu exista nici un plugin care sa functioneze bine pe versiunea asta. Probabil deja exista, daca gasesc il implementez. Butonul Reply with quote ramane de vazut ce solutie exista pentru el, nu am avut timp sa experimentez. De No thanks nu e cazul.
---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:30 ----------
Dap, exista pentru versiunea 4.0.x. O sa il implementam curand.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
De multe ori am simtit nevoia sa apas un THANKS pe acest forum, citind experientele altora.
Cred ca merita cei care-si pierd vremea si-si bat capul, sa primeasca macar un apasat de buton, din partea celor carora le impartaseste din cunostintele adunate.