Quote Originally Posted by horatyu View Post
fulgerul cine il declanseaza ? sau motorina cine o comprima?
nu o forta exterioara?===> intrebare retorica

@gabrield te faci ca nu intelegi sau esti ateu?

Sunt foarte multi oameni de stiinta care nu credeau in divinitate, erau atei si facand studii aprofundate in stiinta au ajuns sa fie credinciosi pentru ca se minunau de perfectiunea universului si a legilor lui si aceasta nu poate fi intamplatoare.

un singur nume as vrea dintre acei foarte multi oameni de stiinta.

....

...

Comunistii rusi cand au mers in cosmos au spus ca s-au dus acolo si nu l-au gasit pe Dumnezeu===> concluzia lor ca nu exista DUMNEZEU, deci daca ai un mod simplist de gandire poti spune ca nu exista Dumnezeu si din intamplare a rezultat codul genetic de exemplu sau sistemul imunitar , ca sa nu dau decat doar 2 exemple ale imposibilitatii ca asemenea sisteme complexe sa apara din intamplare.

un link catre o arhiva cu declaratia asta, direct de la sursa avem ?

Cred ca modul simplist de gindire il au credinciosii, daca nu poti sa le demonstrezi cu fapte anumite lucruri, ei pun totul pe seama lui Dumnezeu.

Eu cred ca Dumnezeu este ceva ce avem nevoie, dar in nici un caz nu putem sa-i atribuim toate cele...

fulgerul se formeaza la intilnirea dintre doua mase de aer incarcate cu ioni pozitivi si negativi, nu trebuie deranjat Dumnezeu pentru asta.

Ceva bibliografie :
http://tieston.ablog.ro/2007-03-24/t...#axzz1z5EDrXqx