Results 1 to 15 of 108

Thread: Dinamo - Barcelona

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa cum ai observat, in ultimele mele 4-5 posturi fac apel la o conduita de bun simt.
    Din pacate, apelurile mele sint prea sofisticate.

In rest, stiu ca nu se supara horatyu, si el glumeste despre mine, sintem amici.

---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

Atentie Dinamo :

Barcelona are amical cu Hamburg, Messi desigur ca e accidentat si nu joaca, iata lotul pentru amicalul cu Hamburg :

Pinto, Oier, Dani Alves, Bartra, Ilie, Muniesa, Sergi Roberto, Deulofeu, Dos Santos, Alexis, Rafinha, Mascherano, Juan Angel Roman, Sergi Gomez, Lobato, Patric, Planas, Afellay, Adriano, Balliu, Espinosa.

Eu nu cunosc decit 2.

Nu trebuie sa reamintesc, decit pentru o anumita parte ca eu eram singurul care aminteam ca Messi nu vine in Romania, iar daca Barcelona ajunge, vine cu juniorii.

Bine, mai sint 3 saptamini, pot sa gresesc eu.

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

De Pinto,Alexis,Mascherano,Affelay si Adriano n-ai auzit sau gresesc eu numaratoarea si is doar 2 in lista asta de la prima echipa? Si daca nu cumva Barcelona se confunda cu vreun club de mana a doua,nu cumva Xavi,Iniesta,Pique,Cesc,Pedo,Valdes si Sergio Busquets sunt inca in vacanta, iar Jordi Albasi Tello au fost convocati la nationala olimpica.
    FC Barcelona play their first friendly of the preseason this evening (18.00, TV3, GolT) against Hamburg, in what will be the new manager’s first game in charge
    Vilanova is missing Spain internationals Xavi, Iniesta, Busquets, Piqué, Pedro, Cesc and Valdés, who are still on holiday, and Montoya, Jordi Alba and Tello, who are at the Olympics
    He is also without the injured Cuenca, Thiago, Villa, Puyol and last-minute absentee Messi
    The Germans are unbeaten in seven games so far in the preseason

Informatia am obtinuto cautand nu mai mult de 2 minute, tu bati campii de vreo luna fara sa te informezi.
    informatie mare cat casa pe site-ul barcelonei:
    http://www.fcbarcelona.com/football/...-tito-vilanova
    Last edited by horatyu; 24-07-12 at 18:23. Reason: e mai bine asa pentru linistea forumului

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Exact cum am prevazut inaintea amicalului cu Hamburg, Barcelona, care s-a prezentat cu un lot de cel putin 12 jucatori de la echipa a doua a reusit sa-i pacaleasca si pe nemti.
    Nu numai ca nemtii au fost pacaliti cu lotul secund, dar si la bani au fost arsi, biletele platite cu sume intre 50 si 70 de euro au fost aruncate de multi si au cerut banii inapoi.

Se pregateste Dinamo.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Posturile Realitatea TV și Digi Sport vor transmite partida Dinamo – Barcelona. Meciul se va disputa pe 11 august pe Arena Națională.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Craiu (Media Consulta), organizatorul meciului, a confirmat informația. El a declarat că Realitatea TV a cumpărat drepturile de transmisie la categoria free TV, iar Digi Sport la categoria televiziuni prin cablu.

In legătură cu valoarea acestor drepturi:

“Este vorba de sute de mii de euro”, a declarat Mihai Craiu pentru Paginademedia.ro.

Dinamo – Barcelona ii va aduce la Bucureşti pe Messi, Xavi, Iniesta şi alte vedete ale „extratereştrilor”.

Partida este organizată de Media Consulta și de către Adrian Thiess.

http://www.paginademedia.ro/2012/08/...pe-digi-sport/