-
Standard RSP member
Penibile sau nu, vad ca le iei in seama fara sa discerni...
rotterdam,
Daca era ceva, crezi ca nu stiau aia sa tina secret ?
Mai mult ca sigur cineva a lansat un zvon si aia l-au crezut, cum vad ca si acum e obiceiul, deja am demonstrat cu apokalypse.
Eu m-as lasa convins doar daca discut cu 2 oameni din tabere diferite si care au fost implicati direct.
Pina atunci, Steaua nu avea nici o treaba cu Cartea recordurilor, nu cred ca ii interesa pe ei ca n-au mai pierdut de 100 de partide cum n-a mai facut nimeni, nici chiar Dinamo, despre care am invatat ca cica e mai buna ca Steaua...
De, parerile fiecaruia sint subiective, si eu tin cu Steaua, asa cum si altii tin cu Dinamo.
Norocul meu e ca am avut si satisfactii, nu numai deziluzii gen meci pierdut cind conduci cu 4-0.
Si nu am degete suficiente sa le enumar macar pe alea din Europa, ce sa mai vorbim in campionat.
Pacat ca traiesc din amintiri, dar asta e, nu s-a gasit nimeni sa-l puna la punct pe cioban, toti din fotbal sint lingai, poate Hagi sa demonstreze ce inseamna valoarea.
Abia astept sa vad ce face Viitorul.
-
Standard RSP member
Revenind,
Dinamo nu va juca cu Barcelona, iar daca totusi va fi meciul, la Dinamo vor fi juniorii, ca si la Barcelona.
-
Standard RSP member
nu stiu ce te roade pe tine asa tare daca se va juca sau nu, dar esti in stare si dupa meci sa vii sa zici ca de fapt messi nu era messi, ci sosia lui , ca iniesta era de fapt varul sau vacar etc.
Last edited by horatyu; 24-07-12 at 18:19.
Reason: e mai bine asa , pentru linistea forumului
-
Standard RSP member
Asta e imaginatia ta, sint sigur ca habar nu ai de ce sint eu in stare, dar mie imi place ca inventezi frumos...
Eu am propus un pariu, daca esti asa sigur ca vor juca, de ce nu faci pariu cu mine ?
Alege tu miza.
-
Standard RSP member
Dupa cum ai observat, in ultimele mele 4-5 posturi fac apel la o conduita de bun simt.
Din pacate, apelurile mele sint prea sofisticate.
In rest, stiu ca nu se supara horatyu, si el glumeste despre mine, sintem amici.
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
Atentie Dinamo :
Barcelona are amical cu Hamburg, Messi desigur ca e accidentat si nu joaca, iata lotul pentru amicalul cu Hamburg :
Pinto, Oier, Dani Alves, Bartra, Ilie, Muniesa, Sergi Roberto, Deulofeu, Dos Santos, Alexis, Rafinha, Mascherano, Juan Angel Roman, Sergi Gomez, Lobato, Patric, Planas, Afellay, Adriano, Balliu, Espinosa.
Eu nu cunosc decit 2.
Nu trebuie sa reamintesc, decit pentru o anumita parte ca eu eram singurul care aminteam ca Messi nu vine in Romania, iar daca Barcelona ajunge, vine cu juniorii.
Bine, mai sint 3 saptamini, pot sa gresesc eu.
-
Standard RSP member
De Pinto,Alexis,Mascherano,Affelay si Adriano n-ai auzit sau gresesc eu numaratoarea si is doar 2 in lista asta de la prima echipa? Si daca nu cumva Barcelona se confunda cu vreun club de mana a doua,nu cumva Xavi,Iniesta,Pique,Cesc,Pedo,Valdes si Sergio Busquets sunt inca in vacanta, iar Jordi Albasi Tello au fost convocati la nationala olimpica.
FC Barcelona play their first friendly of the preseason this evening (18.00, TV3, GolT) against Hamburg, in what will be the new manager’s first game in charge
Vilanova is missing Spain internationals Xavi, Iniesta, Busquets, Piqué, Pedro, Cesc and Valdés, who are still on holiday, and Montoya, Jordi Alba and Tello, who are at the Olympics
He is also without the injured Cuenca, Thiago, Villa, Puyol and last-minute absentee Messi
The Germans are unbeaten in seven games so far in the preseason
Informatia am obtinuto cautand nu mai mult de 2 minute, tu bati campii de vreo luna fara sa te informezi.
informatie mare cat casa pe site-ul barcelonei:
http://www.fcbarcelona.com/football/...-tito-vilanova
Last edited by horatyu; 24-07-12 at 18:23.
Reason: e mai bine asa pentru linistea forumului
-
Standard RSP member
Exact cum am prevazut inaintea amicalului cu Hamburg, Barcelona, care s-a prezentat cu un lot de cel putin 12 jucatori de la echipa a doua a reusit sa-i pacaleasca si pe nemti.
Nu numai ca nemtii au fost pacaliti cu lotul secund, dar si la bani au fost arsi, biletele platite cu sume intre 50 si 70 de euro au fost aruncate de multi si au cerut banii inapoi.
Se pregateste Dinamo.