-
Standard RSP member
apokalypse,
Scena asta a fost filmata cind era antrenor la Steaua ?
Dar tu nu stii ca si jiji reprezinta Steaua si a fost si la puscarie...
Ce conteaza ce fac aia daca se clasifica mai sus ca Dinamo in campionat ?
-
Standard RSP member
era un plus de umor...la faptul ca te bumbacesti singur de fiecare data cand postezi.
-
Standard RSP member
Asta ar fi culmea, sa scriu numai cu gindul sa nu ma bumbacesc...
La mine ce-i in gusa si-n capusa, nu stiu altii cu ce interese ascunse scriu si cum interpeteaza discriminat si subiectiv ce scriu...
Stiu ca exagerezi, ca altfel ai fi dat un exemplu din bumbacelile mele...
Oricum e de apreciat cum la fiecare post al tau, transformi subiectul si discuti despre mine, de parca ar conta...
E a doua oara cind te atentionez, daca trezesti fiara din mine, nu mai raspund de actiuni si ma apuc sa fac si eu ce faci tu si nu te mai spala nici apele Dunarii cind trec pe la Cazane fara sa fie deschise vanele...
-
Standard RSP member
lasa fiara =)) ca ma faci sa ma cocosez de ras.bumbaceala a fost exemplificata in postul ce contine filmuletul, este in "quote"
Last edited by apoklyps3; 20-07-12 at 15:21.
-
Standard RSP member
Da, am analizat si nu vad bumbaceala acolo, s-o fi mutat...
Mai vorbim si noi despre Dinamo, sau am ajuns nr one across the nations pe aici ?
E a treia oara cind fac apel, la urmatoarea aluzie despre mine nu mai fac apel actionez direct.
Ce naiba, nu putem sa discutam decit daca ne implicam personal ?
De ce nu dai si exemple personale ? stii tu, "am patit si eu, a patit un var, am vazut la cineva"... ceva gen pildele din Biblie...
-
Standard RSP member
-
Standard RSP member
Pai stai asa ca aici e confuzia :
In primul rind, tu pleci de la premize gresite : unde ai vazut tu la Steaua asa declaratie ?
Am pus-o eu, ca dadea bine, daca tu iei totul fara sa verifici, normal sa ajungi la concluzii gresite.
Asa face presa, pune o afirmatie si pe urma toti o iau de buna.