-
Standard RSP member
Da, asa e, nu imi mai aduc aminte, dar nici nu conteaza, aici nu vorbim de gabrield, stiu ca uiti, asa ca iti aduc aminte subiectul e vorba de Dinamo care a anuntat ca joaca amical cu Barcelona si nu va juca.
Am spus-o inca de la data anuntului, eu miros tepele dinamoviste de la mare distanta...
Despre fotbalul din auzite, o fi cum spui tu, dar asa din auzite am invatat destul sa pot sa ma felicit cit de inspirat am fost sa aleg Steaua sa tin cu ei inca de copil, fara sa ma schimb in functie de cine ia campionatul sau cine are mai multe victorii cu altii.
Asa am trait multe nopti albe, cu lumea in strada, la Otopeni sau Universitate...
Cu drag i-am primit si pe dinamovisti, ca si ei "e oameni", sa vezi ce se mai bucurau, parca erau copii, nu alta...
I-am inteles.
-
Membru de onoare
De ce sa nu se joace?Scriu toate ziarele despre meci si se vand bilete,pana acum nu am vazut vre-un motiv/anunt credibil ca nu s-ar juca.
Daca se joaca ne uitam ca asa e frumos si gata.Foarte bine,sa mai miste si alte echipe legat de meciuri amicale frumoase inafara de ....