Ca sa ma umplu de penibil pana la sfarsit o sa ai o pauza de 3 zile pentru a reflecta la regulament si a nu mai ataca moderatorii si a comenta actiunile lor . Daca totusi ai comentarii de facut te rog sa te adresezi lui admin.
Ca sa ma umplu de penibil pana la sfarsit o sa ai o pauza de 3 zile pentru a reflecta la regulament si a nu mai ataca moderatorii si a comenta actiunile lor . Daca totusi ai comentarii de facut te rog sa te adresezi lui admin.
Last edited by stargate; 12-07-12 at 20:40. Reason: corectura
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
sa inteleg ca moderatorii n-au nici un regulament nici o obigatie? cumva suferi de vreun complex de Dumnezeu? pot sa faci ce vrei dar pe me nu ma asupresti tu , nu permit niciodata sa-mi pui tu mie pumnul in gura. cum adica sa nu comentez? e forumul tau? ai legaturi mafiote sa-mi fie frica de tine? fa-ti treaba calumea si nu voi mai comenta. ai un tupeu fantastic.atata timp cat ma acuzi de offtopic si stergi doar selectiv comentarii, sa nu mai ai pretentii la mine sa tac.
"cu respect"...sa vada toata lumea (mai ales colegii tai) ce fel de moderator si caracter esti.
ontopic: succes echipei Dinamo, care a inceput mai mult decat promitator sezonul, in meciul cu Barcelona. Probabil va lua multe boabe, dar daca afiseaza acelasi joc ca aseara n-o sa fie nici un caine supart.
Tu imi vorbesti mie de caracter ? Discutia am avut-o cu tine privat pentru ca te aveam de mult timp pe messenger si am discutat de foarte multe ori si m-a mirat virulenta postari tale si nu intelegeam pentru ce la adresa mea ai avut o atitudine provocatoare iar la adresa altor moderatori pui capul in pamant , faptul ca pui in public discutiile pe care le ai cu userii in privat arata ce fel de om esti . Personal aveam o parere extrem de buna despre tine , te poti da in spectacol pentru ca se vede ce mult iti place sa te certi cu lumea .
Sa ai bafta si mult noroc in viata
Deoarece poza , pusa de tine, facuta discutiei mele cu tine in privat nu se vedea acceptabil mi-am permis sa fac eu o poza sa vada lumea ce penibil sunt eu
![]()
Last edited by stargate; 15-07-12 at 17:52. Reason: adaugare
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Doresc sa se noteze ca discutiile dintre mine si horatyu sau oricare alt moderator sint departe de nivelul acesta la care s-a ajuns intre cei 2 de sus.
Atit am avut de spus, sint convins ca cineva ar fi spus vreodata " tu mereu faci scandal", ceea ce nu e cazul, eu nu fac scandal. discut doar de dragul discutiei...
Despre Dinamo, sa fie ei sanatosi, cu un meci nu se ia campionatul...
Astazi vom vedea Steaua, cu alta campioana, a altei tari, nu a Romaniei, unde se stie cum se cistiga si citi bani trebuie sa fii campion...
Multumesc mult de tot pentru clarificare lui @gabrield , deja ma simt mult mai bine, aveam impresia ca sunt atacat energetic ... dar gata cu fotosintezasi cu tupeul fantastic o sa ma apuc de treaba ca am comentat cam mult si nu imi justific salariul de moderator
![]()
A aparut pe site-ul Barcelonei meciul cu dinamo
504810-prezentare.jpg
Link
PS. Le-a facut o prezentare dinamovistilor... de i-a rupt!
Aia cu "second only to Steaua" e bestiala!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
tot tinem sa atacam prin afirmatii ridicole.se refera la nr. de trofee si banuiesc ca nu mai e asa surprinzatoare prezentarea. ar fi fost ceva sa nu stie sa numere baietii aia care se ocupa de site-ul barcelonei. acum ca tu te mandresti cu trofeele ceausiste)...foarte amuzant.