Moo da nu prea ințeleg io bine romana sau cuvintul "perferctat" e din altă limbă?
Moo da nu prea ințeleg io bine romana sau cuvintul "perferctat" e din altă limbă?
@mar1us si @gabrield...la sticla de sticla, doza sau....la butoias?
trebuie sa clarificati si acest aspect daca vreti sa se umple lada
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
@qwess dacă vrei sa te bagi la pariu gasim și o a treia variantă io zic că vine si @gabrield zice că nu vine tu poți alege că vine ronaldo in locul lui și umplem lada,io nu-s zgircit![]()
Last edited by horatyu; 13-07-12 at 23:00.
Perfectat se spune despre afaceri sau pariuri cind sint incheiate, tu vezi ca ai pus un "r" in plus.
qwess,
Daca am spus pe 2 beri la alegere, inseaamna ca cel care cistiga isi alege ce bere vrea sa bea.
Poate vrea omul o bere la butoi, sau la cisterna... de ce la sticloanta ?
Dar si daca o sa cistig eu, sa te tii nenicule...
Uite, cine vine azi pina la ora 23.59 si se baga la pariu, eu iau ca Dinamo va cistiga (in cazul ca pierd si se joaca).
Tot pe 2 beri la alegere.
Last edited by horatyu; 13-07-12 at 22:58. Reason: grija la limbaj , iar abuzezi
Tare de tot caracterizatea !
Cred că iar are palpitati borcea
Chiar azi a fost un coleg de lucru pe stadionul Barcelonei,Camp nou si-a făcut o poza cu cupa champions league !
Eu nu-s nici stelist nici dinamovist!
Dar Steaua este echipa care a ajuns la cel mai inalt nivel dintre toate echipele de club de la noi din istoria fotbalului romanesc,ceea ce se intimplă de cind conduce oieru' nici nu are rost sa comentăm ...
Barcelona - Manchester united
![]()
Deci avem piticii,dacă se mai indoia careva ca vin cu echipa a doua !
![]()
Incepe meciul. Un pronostic? Eu cred ca o sa dea si dinamo un gol. Barcelona nu stiu la cat se va opri.
Messi asta seamana cu ala adevarat![]()
Dinamo a jucat bine in prima repriza. Poate duc meciul in prelungiri si la 11 m sunt sanse de calificare.
Felicitari echipei Dinamo. Nu s-a facut de ras contra primei echipe a barcelonei, ba chiar a avut si ocazii. vulpile avide dupa struguri au cloncanit ca de obicei de pomana si-au luato in bot. Contrar aberatiilor debitate de unii:
1.Meciul s-a jucat
2.Barcelona a intrat cu cea mai buna echipa
3.Dinamo nu s-a facut de ras.
Eu am spus ca in felul acesta==> cu meciuri serioase ca acesta cu Barcelona, se pregatesc pentru liga Campionilor
tu nu stiu ce ai inteles.
Aaaa... am gresit ca nu am pus ghilimele , pentru ca aceste cuvinte apartin lui BORCEA, cel care da o parte din banii pentru acest club.
Nu am nimic cu cei de la dinamo, deci nu mai interpretati gresit .
Last edited by horatyu; 12-07-12 at 12:42.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"