nu ai zis ca la cine va fi ecranu megru dik star?
4 luni kidding....![]()
Kworld DVB-S 100 PCI, Humax Digi+II, HSS 1160NA DigiTV, offset 0.8Fe, offset 1.15Fe, 40m cablu, LNB 0.2 dB Smart Titaniu
Nu cred ca se va intampla anu asta ceva jiji are puitni abonati si nu li se renteaza sa schimbe pe n3![]()
vor trece destul de repede , sistemul e deja testat si operational . cum in share am inteles ca nu prea sunt probleme cu n3 vor ramane sa astepte doar cei cu key , sa speram ca nu prea mult.
Momentan vad ca s-au ''plictisit'' cei de la digi sa mai faca teste in nagra3.....le-o fi dat cu virgula????......sau a iesit atat de bine testul ca nu mai are rost sa testeze si acuma se va incepe implementarea pe toate canalele????
pai prea mult nici nu aveau de testat din moment ce sitemul e deja functional la alti operatori problema ramane trecerea la n3 cu tot ce implica asta . cum am mai spus sky it are aproape un an de cand au inceput testele in nds3 si nici acum nu au trecut total , se folosesc inca amandoua sistemele . daca ar fi adevarat ce debiteaza unii cu 1,6mil abo si cu organizarea digi probabil va dura 5 ani scimbarea tuturor cardurilor...
Last edited by dan2000; 12-02-08 at 10:58.
Si acum au inceput sa emita in paralel cela doua modalitati de criptare N2 si N3 pe transponderele 12608 si 12718......
Se strange latul!!!
ia exemplu de la daniel daca o tine ca pe sky atunci e bine![]()
Da .....dar NDS-ul nu e spart...deci i-si permit.
Pe cand nagra e varza si pe astia -i arde ....cel putin teoretic se dau loviti ca au pierderi. Pe Kude. i-l doare ....premiere i-a spus pa pa ...pe viitor...deci...??? NU prea seamana situatia.Hai sa fim realisti.
PS.as face pariu .....si as vrea sa pierd...![]()
La aceasta ora toate tp sunt in codate im ambele sisteme N2 si N3 , deci miroase a schimbare.,sau a florii de nagra 3.
Urmeaza ca noii abonati sa primeasca direct receptoarele insotite de cardul n3. In maxim o luna incepe marea distribulibaseala care va dura aproximativ 3 luni sau chiar 4 pentru ca romanii ce se afla pe alte meleaguri sa isi poata schimba cardurile cand vor venii la vara in concediu.
Deci aproximativ la sfarsitul lui august se incheie. Apoi sistemul va trece complet pe n3.