iaca pe acilea
baieti cu baieti,fetele cu fetele
dezbatem problema lui domn Nastase
Dislikes: 2
Iote minunatie.Nici nu stiam ca am cont aici.Am vrut sa-mi fac cont si a zis ca exista username-ul asta.Am incercat cu o parola mai veche si a mers din prima.
In rest
Ce "face" băeţii?
Eeee .... bine ai venit domnu Nicu![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
nicule te plictiseai?nu se exista,sant pasionati de discutiuni peste tot,doar sa poftesti la o parola/
No bine c-a intrat
Ce mai zic baietii?
Ne omoram timpul la offtopicu' asta, as posta ceva la android dar pe caldura asta parca vad ca nu-mi raspunde nimeni.![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Baietii la munca...![]()
Pai nu suntem toti la munca?!!![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Unii baieti intra diseara la munca ... pe racoare![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ptiu, nu mai pomeni de "racoare". Mai ales zilele astea...
Altii nu pot lucra ca-i ''inundatie''
la cine merge RDI,ca ieri a mers ca naiba si azi deloc.............la fel schimbari au facut si receptisatelit........s-a schimbat guvernul si fac si astea schimbari,vad ca le fac in rau........ guvernul le face spre mai rau![]()
https://www.speedtest.net/result/10703426599.png
O sa facem asa, facem topicul "sticky" , majoritatea de pe RDI postau la Offtopic, pentru restul mai tehnici au sectiiunile corespunzatoare, ...si inchidem RDI.ul.....
, .... ce glume am in mine..
, ce ma injura zgrongy acum....
![]()