Si ce daca? Toate trec.
P.S.: Doar militianu ramane dinamovist.
Dislikes: 2
bogdane intra pe sky si te vei convinge ca doar jigodia e de vina pentru inec/pana se gaseste o solutie valida tot asa o sa fie /e o sursa nebanuita de"bine" omul negru/are si aici clona si are si informatori care-i dau raportul[de pe rdi fireste]/unii au chiar o fata umana si par de treaba/
Si ce daca? Toate trec.
P.S.: Doar militianu ramane dinamovist.
@hgfdgfui poate tu ai alta parere despre el, tu aveai drepturi de moderator si puteai sa vezi ip-urile clonelor, dar iti mai aduci aminte cand si-a scris singur ca este banat? desi @fanta nu l-a banat ?
atunci cica nu intra de pe contul de kingblana, dar era prezent cu alte conturi pe forum pe clonele lui.
El se conducea dupa acest principiu (parafrazand o vorba din cultura manelistilor): "forumul e viata mea"
Uite un exemplu de frustare ca nu mai e el la butoane pe forum: dupa ce am felicitat noua conducere a rdi-ului si mi-am spun si eu parerea despre forum ca e mult mai ok fara parizianul cu iphone , nu mi-a venit sa cred ca am fost contactat pe facebook de el ca o sa vina in Sibiu cu un iphone in forma de ciocan, deci urmarea toate posturile noi de pe rdi desi contul kingblana e banat.
E foarte clar ca este un mare frustrat si probabil ca o sa faca tot posibilul cand o sa se deschida din nou rdi-ul sa puna bete in roate.
Last edited by horatyu; 25-06-12 at 16:29.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Probleme grave domn'le cu blana asta.I-ati dat voi prea multa importanta,mai bine l-ati fi lasat sa vorbeasca singur pe acolo si se rezolva demult.![]()
:
Unii s-au imbolnavit de "blănită cronica". Se scapa doar cu 2 navete de bere pe zi.
Hai ca eu nu am consumat (chiar) atat.![]()
:
Mai bine o punem de o (cu o ) blonda...sa fie spuma de 3 degete....![]()
berea de la Paris e calda ca sta mult langa dream800 cu Iphone-ul ii faci fara rost vant ca nu se raceste
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Stai cuminte ca s-a incercat si varianta cu ignoratul,foarte multi au aplicato...........pacat ca s-au gasit intotdeauna 2 useri(care incepe cu litera N) care intrau in jocul lui Blană, nu era topic fara sa lipseasca cuvinte cheie : parizer,gay,somer,smart,castele,com1,etc...
Eu cred ca daca "personajele malefice" nu erau sustinute de cineva din staff nu se ajungea la conflictele actuale. Cred cu tarie ca noul team va medita mai mult la "greselile" trecutului (daca au existat) si va dovedi ca are putere de munca pentru a readuce fostul forum la un standard benefic userilor asa cum era el privit cu ani in urma. Sper ca noua schimbare sa aduca noutati in lumea virtuala a pasionatilor de receptie satelistica si nu numai.
Succes noului team !
Numa' dac-a furat-o de la ala de-a furat-o prima data.
Conferinta in ziua stiuta la ora stiuta, nene G. Poate largim cercul conferentiarilor si intra si prietenii nostri de pe sateliti.info.
Nu e OK nici cu, nici fara. Ca e pe butuci, deocamdata.In plus, daca blana nu mai exista, nu e interesant cum tot el polarizeaza discutiile?
Si ce, te-a luat groaza? N-ai si tu un Samsung in forma de secera, sa te aperi?
In alta ordine de idei, anul asta ajung si eu in Sibiu. No fakes, no bullshit, doar mari obligatii. Poate ne vedem la un Cico.
Asta trebuie sa vedeti acum:
http://img12.imageshack.us/img12/585/rdi.png
Last edited by horatyu; 26-06-12 at 01:32. Reason: fara suparare , dar regulamentul spune sa nu faci reclama la alte site-uri sau forumuri de profil
Pana la urma o sa fie on zic eu.:P
Referitor la ping pe domeniu n-are relevanta.
Flood-ul este pe portul 80.
Americane zi ora de conferinta.