Nu ar trebui sa ne pese de problemele lor atata timp cat am fost injurati, jigniti fara motiv iar ip-ul forumului a fost banat in reteaua rds-rcs ( la cererea proprietarului RDI ) ... dar posibil sa fie vreo problema cu hostul sau serverul .
Dislikes: 2
salut
de ieri dupa amiaza orele 15,00 am incercat sa accesez forumul rdi-board.com si am primit acest mesaj
Momentan forumul este oprit pentru lucrari de intretinere, revenim in cel mai scurt timp posibil
dar nici azi dupa ora 15,00 nu fuctioneaza, stiti car e problema?
multumesc
Last edited by stargate; 16-06-12 at 21:55. Reason: corectura
dolce, focus,digi, DM500s, dm7000, amiko shd-8900 alien, opticum 7300CI2CX, opticum 4100TSCR, opticum 4100C, srt6355, antena 1.2Al, lnb gold quatro twin0.2, H-H strong DM2100, MREV. 2.25, SS2
Nu ar trebui sa ne pese de problemele lor atata timp cat am fost injurati, jigniti fara motiv iar ip-ul forumului a fost banat in reteaua rds-rcs ( la cererea proprietarului RDI ) ... dar posibil sa fie vreo problema cu hostul sau serverul .
Last edited by stargate; 17-06-12 at 06:32. Reason: corectura
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
asta e , probabil ca nu se mai inteleg cu noul proprietar
Code:Momentan forumul este oprit pentru lucrari de intretinere, revenim in cel mai scurt timp posibil Sorry, the board is unavailable at the moment while we are moving to a new host
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Bon jour lume !
Noua adresa unde ne puteti gasi
Spaniol la bo(a)rd !
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
nu e spany e doar renegatul
Deci eu sunt prea ocupatsa postez pe n'spe mii de forumurii, asa ca postez doar pe 2, 3 cu precadere , in rest pauza...
![]()
Buna ziua
Bine v-am gasit![]()
bine ai venit![]()
Merge totusi vechiul http://www.rdi-sat.com/ .Succese.![]()
:
Nici ala nu mai merge. E doar o redirectionare catre altceva.
Rdi-ul va fi functional in cateva zile din cate am inteles.
Ala nu e vechiul,e noul........pe bază de cartofi prăjiţi![]()