Prin probleme din astea trece orice forum "mai acatarii".
Stiti ca si voi ati avut asemenea probleme.
Chiar nu doresc nimanui.
Dislikes: 2
Sa vedem cat tine minunea...
Prin probleme din astea trece orice forum "mai acatarii".
Stiti ca si voi ati avut asemenea probleme.
Chiar nu doresc nimanui.
problemele de aici au fost provocate de cineva rau intentionat care putea sa o pateasca, dar nu s-au dus mai demersurile mai departe
nu ai voie sa cenzurezi un site doar pentru ca nu esti de acord cu el
de pe reteaua de internet a RCS-RDS nu se putea accesa sateliti.info
PS: m-am conectat dincolo dar dupa un timp iar sunt probleme de accesare
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Nu stiu cum merge la voi , dar la mine merge ca o sula...![]()
pai asa merge si la noi , dar nou ne este rusine sa o spunem
ca mai bine spunem de prefectura decat de...
"SGU Stargate Universe"
Merge perfect (cel putin la mine), instantaneu... mai rapid de atat nu se poate
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
asa a mers prima data si la mine si apoi pauza, merge cu gauri![]()
"SGU Stargate Universe"
Deci e flood sau doar un host dezastruos?
:
Si una si alta, adica amandoua !
Zgrongy va multumeste pentru topicul deschis pe tema RDI( a deschis el un topic la Offtopic pe RDI), berea a zis ca o bem impreuna(eu cu el)...si pentru voi...
![]()
Last edited by dic_star79; 26-06-12 at 17:47.
Aia cu izolatoru' e belea! Plus "rotweileri la intrare"
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Eu le multumesc celor de la RDI. Din cauza lor am ajuns aici. La inceput am dat de ei, cautand pe net, dar nu am reusit sa imi fac cont inregistrarile fiind suspendate, de fapt si acum sunt suspendate. Am batut la usa, nu au deschis, si am mers la alta casa. Aici mi s-a deschis usa.
Sa fie sanatosi.
ce om bolnav si frustrat trebuie sa fie cel care e in spatele foold-ului
trebuie sa ai IQ-ul mult sub 50 ca sa dovedesti asta
dar asta e sunt si oameni fara sanse de recuperare
Poate totusi prin educatie si multa compasiune se poate facce ceva , dar cand lipseste compasiunea celor din jur(mai mult ca sigur copilaria lui a fost trista) atunci vor sa arate cine sunt ei si dau dovezi de bravada facand lucruri prin care sa ii afecteze pe cei din jur===vezi cazul cu acel dereglat Anders Breivik care a impuscat o gramada de oameni ca sa il bage lumea in seama
probabil ca doar puscaria il opreste pe dereglatul asta sa inceteze, ironiile nostre mai fine sau mai directe sunt fara efect
"SGU Stargate Universe"
Celor care se interesau de numarul de inregistrare al plangerii la DIICOT ( se tem de asa ceva ?) le dau o veste.
Nu e un singur numar ci sunt 3.
Prietenii stiu de ce.
Asa cum am mai spus , toate la timpul lor.
Nu conteaza cateva zile, saptamani, poate chiar luni, pana voi ( vom ) savura pe deplin momentul cand vor fi depistati, dovediti si pedepsiti dezaxatii, pt. ca e o clica, nu numai un singur individ, dupa datele preliminare,
Cum spune textul?
Asociere in vederea comiterii infractiunii de.......si de....prevazuta de codul penal la articolul...si......bla bla bla si cum era pe la TV cu favorizarea infractorului.
Ca tot ma persifleaza unii dintre infractori care nu cred ca e inceputa procedura.
Foarte bine ca nu cred.
E excelent!
Cu cat mai inversunat va fi atacul idiotilor cu atat mai bine.
![]()
Cine ma cunoaste bine stie ca duc la bun sfarsit tot ce-mi propun si nu bat campii.
Daca se bazeaza pe faptul ca e o cacealma si/sau cainele care latra nu musca le doresc succes la atacuri in continuare!
Fie ele via Asia, Orient, proxy-uri din Cosmos sau alte PC-uri victime ale unor nevinovati.
E o copilarie crunta sa creada cineva ca nu se ajunge la sursa.
Exista si cateva numere de telefon deja ale unor suspecti precum si cateva cut&paste-uri ale unor discutii de pe mess, ca deh, se mai scapa, unul, altul,
Mai sunt si activi pe lumea asta nu numai pasivi!
Sa fiti iubiti!
Thanks again @ sateliti.info
Last edited by 007; 27-06-12 at 08:57.
N-ai cum sa depistezi moo 007 din moment ce totul se face cu aifonu' patinand pe role.......
Cum faci triangularea?![]()