S-ar putea sa-l aveti..
Eu il gasesc foarte util, ma scapa de reclamele din video-urile youtube si nu numai.
Il gasiti aici
Acum e mai bine?![]()
Poate folositi frecvent youtube, si nu intotdeauna videoclipurile vi se incarca in format HD.
Va propun un plug-in, care transforma pagina de YT asa:
Ce face plug in ul asta:
1. Puteti descarca foarte usor video-urile
2. Va incarca videoclipul in calitate HD (nu mai trebuie sa selectati calitatea)
3. Va arata pe fiecare thumbnail calitatea (rezolutia) fiecarui video, inainte de a-l deschide
Aveti deasupra titlului video-ului formatele (rezolutiile disponibile), pe care daca dati clic, va apare fereastra de save as pentru formatul ales.
Cum il instalati:
1. instalati GreaseMonkey
2. instalati script-ul de aici
http://userscripts.org/scripts/show/39167
2.
Daca vi se pune pata pe o melodie, si vreti sa o ascultati pe repeat, sunt doua metode simple de a "automatiza" operatiunea:
a. dati un clic in bara de adrese si scrieti imediat dupa youtube "repeat", deci link-ul va fi http://www.youtuberepeat.com, si dati enter (asta in timp ce ascultati/vizionati un clip);
b. instalati BetterLoopy, care merge tot cu GreaseMonkey
Va urma (sper)![]()
Last edited by badeaghio; 14-06-12 at 18:06.
S-ar putea sa-l aveti..
Eu il gasesc foarte util, ma scapa de reclamele din video-urile youtube si nu numai.
Il gasiti aici
Acum e mai bine?![]()
Last edited by badeaghio; 17-06-12 at 13:26.
Moo,nu invata lumea la prostii ca te bate admin.![]()
:
Lasa ca are optiunea "Dezactiveaza AdBlock Plus pe sateliti.info" si nu ia nimeni bataie![]()
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Pe laptopuri cu ecran mic e util acest addon![]()
eu folosesc si My Homepage - aici
incarca pagina setata ca Home de fiecare data cand deschideti un nou tab
Ca pagina de start si la deschiderea unui nou tab folosesc FVD speed dial
Ma miram de ce de cateva zile nu-mi mai merg video-urile youtube in FF, dar merg in opera/chrome.
Era de vina, se pare RealPlayer-ul.
L-am dezinstalat si problema a disparut.
O parte din ce folosesc:
Adblock Plus
BlockSite
Close Button
Flagfox
Flashblock
Forecastfox
LastPass
No Script
ShowIP
PDF Download
Si ...
ReloadEvery
Asta l-am pus ca daca ma invarteam nitel cu una alta ma trezeam delogat. Pus la 5 min face treaba buna.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru