Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  7
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: Setari oscam cu dvbapi

  1. #16
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,835
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    64

    Default

    Daca tot nu mai avem ce spune strict la subiect, sa mai facem cateva completari generale:
    In primul rand imi permit sa dau o sugestie, cei care aveti server pe box si doriti sa folositi oscam cu dvbapi pentru TVRHD sau TNT sau ce o mai fi...
    rulati oscam cu dvbapi + CCcam server fara dvbapi din care sa alimentati userii, iar liniile C sa fie tot in CCCam, eventual cele fara reshare puse in oscam si eventual intoarse in CCCam printr-o linie C sau L daca doriti
    Si puneti in oscam o linie C din CCcam
    In cccam sa fie
    Code:
    DVBAPI = -1
    In felul acesta nu cred ca va crapa boxul, daca bagati 20-30 de perechi in oscam... trebuie setat/filtrat bine de tot ca sa nu faca figuri.
    Cred ca e o solutie mult mai simpla, eleganta si functionala.

    si nu in ultimu rand reale
    Teoretic ai dreptate, dar practica ...
    Iti dau 2 linii, una din card, cealalta nu, si un fisier criptat in care iti spun care e reala.
    Le pui in in ce ordine vrei, apoi viceversa si dupa ce te lamuresti care e mai buna iti dau parola la fisier ca sa compari.
    Mai bun ca un card real e doar o "combinatie" de carduri reale.
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  2. #17
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,973
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    88

    Default

    Mai bun ca un card real e doar o "combinatie" de carduri reale.

    foarte corect.....nici nu am insinuat altceva.....ca acolo bati

    dar....acel prio nu isi are rostu in metoda respectiva....precum sti oscam iti va va face deschiderea din ce ai setat tu in prio dar in urmatoarele momente daca ai o cadere de stabilitate in ecm.....gata sa dus pe alte meleaguri....ca na asa face oscam

    nu cred ca te incanta cu nimic sa ti faca deschiderea din primu caid ca pe urma sa zboare in alta parte.....asa testeaza un caid care crezi tu ca e stabil in share si la trafic intens

    insa tu sti cel mai bine ce e bun ptr tine......cum am zis eu e bun ptr mine

    apropo si un fake merge de minune,insa cu o conditie..ca acel partener de unde e linia sa aibe vreo 2-3 clienti si aia sa se uite la tv vreo 2 ore pe zi.....si atunci acel fake va deveni un card real grozav.....asta sa mai glumim putin
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

  3. #18
    Membru de onoare
    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Acel prio e pentru setari generale,pentru toate liniile.Daca o linie sau alta nu e buna o testezi si faci setari pe ea separat.La oscam optiunile sunt adaugate dupa cerintele si dorintele multora,cine nu vrea ceva nu foloseste.
    :

  4. #19
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,973
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    88

    Default

    asta e primul lucru de baza intr un server....a testa liniile separat..iar la urma in functie de cartile ce le ai iti poti seta un prio

    un ex...sky de e in nds si betcrypt...

    betacrypt are un ecm mai mare dar e stabil
    nds are un ecm mic e stabil in funtie de cat de real e cardu

    eee,acuma fiecare hotaraste cum isi face prio...daca vrea sa l faca

    revenind ontopic...dilema mea e de ce vrei tu sa ti faci prio pe canal digital nordic?..cdn e doar in b00,corect?

    acuma explica mi de ce vrei prio pe b00 ptr cdn?vezi tu alt caid la cdn?vezi alta norma de codare la cdn?nuuuu

    atunci cu ce crezi ca te va ajuta acest prio?

    ori cu prio ori fara prio acest canal se va deschide in functie de calitatea cardurilor ce le ai...poti pune mama prio ca tot degeaba,nu te va ajuta cu absolut nimic
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

  5. #20
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,835
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    64

    Default

    Majoritatea transponderelor sunt doar conax, totusi 4 transpondere au mai multe caiduri (2 HD si 2 SD) =10 canale HD + 9 SD.
    Prio chiar daca nu-ti trebuie nici nu strica la casa omului.
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  6. #21
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,973
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    88

    Default

    se poate eu spuneam de cele pe care le vad eu....hd nema iar restu nu le prind
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

  7. #22
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Feb 2010
    Location
    Timisoara
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    apropo banuiesc ca nu ai pus acel prio pe b00 in oscam.config la sectiunea dvbapi?..desi trebuie sa deschida si fara acele prio

    Mi-a prins "bine" ironia si am rezolvat problema!!!
    Problema mea nu era fisierul oscam.dvbapi (unde se face prio si mapare) ci oscam.whitelist. Asa cum am spus si mai sus, imi mergeau toti providerii (pt care aveam carduri) mai putin CDN. De aceea nu am insirat randuri intregi din config, pt k mi s-a parut logic k problema vine de la altceva. La mine, nu a vrut sa decodeze 0b00 pana nu am completat corect oscam.withelist ( l:0B00:000000::::56,5b,7A,8D).
    Cu siguranta oscam nu e pentru toti, de aceea am apelat la forum (Coltul PUFANULUI) si multumesc tuturor pentru raspunsuri.

  8. #23
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Apr 2009
    Posts
    480
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    De ce sa nu fie pentru toti? E pentru cine e dornic sa aiba cel mai bun emu si are foarte mare rabdare pentru a testa toate modulele sale de configurare. solutia se va gasi mereu. nu s-a nascut nimeni invatat. cine pretinde asta mananca "finetti" . desi am ceva experienta de oscam de acum folosindu-l de mai mult de 2 ani tot nu le stiu pe toate si nici pana in ziua de azi n-am inteles ce face mai exact oscam.whitelist .

  9. #24

    Join Date
    14 Feb 2007
    Posts
    1,089
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Oscam.whitelist
    List by provider
    Poate ca este util celor dornici de teste.
    Last edited by zmeura; 31-07-12 at 22:11.

  10. #25
    Standard RSP member Znuff's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2010
    Location
    La mare
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    36

    Default

    Dacă cineva nu s-a lămurit cum stă treaba, să mai dăm un exemplu.

    Știți că sunt (sau, mă rog, au fost) 3 CAID-uri DigiTV: 1801 (nagra2, depasit), 1802 si 1880 (nagra 3 ambele).

    Dacă vrei ca dvbapi să ia doar 1880 și să ignore 1802:

    Code:
    P:1880
    I: 1802
    Daca e sa facem o abstractie de faptul ca nu mai exista carduri 1801 (Nagra2) in circulatie, dvbapi ar incerca sa deschida in ordinea urmatoare: 1880 primul, 1801 al doilea si nu ar incerca deloc sa deschida 1802.

    Dar cum nu mai exista carduri 1801 functionale, linia de mai sus pur si simplu va ignora caid-urile 1802 (adica nu va incerca sa deschida). Codul de mai sus este identic cu cel de mai jos in cazul... in care traim in prezent:

    Code:
    I: 1802
    Din nou, daca e sa zicem ca 1801 ar mai fi in circulatie, linia de mai sus doar ar ignora caid-ul 1802, si ar trata cu egalitate 1801 si 1880.

    Si ca un ultim exemplu, luam acelasi caz abstract cu toate 3 caid-uri active:

    Code:
    P: 1880
    P: 1802
    I: 1801
    In cazul de mai sus, dvbapi ar incerca sa deschida intai 1880, dup-aia 1802 si nu va incerca deloc (va ignora) 1801.

  11. #26
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,735
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    53

    Default

    Daca selectez prioritate 0B02 in oscam dvbapi , clientii au prioritate la acest caid? sau doar receiverul local in care se afla cardul.

    Sau cum fac ca clientii sa aiba prioritate la 0B02

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •