Ii mananca Germania de vii![]()
Astia iar ajung sa ia campionatul european fara sa dea prea multe goluri si dupa un traseu plictisitor.
:
Ii mananca Germania de vii![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
si eu cred ca italienii pot ajunge in finala desi nu arata mai nimic in meciuri
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Gresit .... Germania ii spulbera![]()
Anglia nu a jucat nimic ... au fost penibili .
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu as fi crezut ca echipa Angliei va fi dominata in asa hal.
Statistica partidei Anglia - Italia:
Posesia balonului: 36%-64%
Faze de poarta: 9-35
Ocazii de gol: 4-20
Cornere: 3-7
Atacuri: 34-56
Cartonase galbene: 0-2
Faulturi comise: 15-11
Faulturi suferite: 10-15.
Iar Italia a fost campioana ratarilor. Balotelli ar trebui sa mai invete cu mingea; e talentat, dar ii lipseste simtul portii.
Spania - Italia finala, si castiga Spania
Italia cand o pierde o sa fie din cauza ca Balotelli nu-si face treaba, mie nu-mi place de el, prefer genul Van Basten - 2 ocazii 2 goluri!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Ocazii de gol 20 a avut Italia ?
Si niciun gol ?
Poti sa ai posesie 100, daca din 20 de ocazii nu dai macar 1, esti varza.
In fine, altceva trebuie retinut, Anglia a folosit armele Italiei, a fragmentat jocul si a alergat cu economie, lasind deliberat initiativa italienilor.
Se pare ca Hodgdon a stiut ce face si le-a mers perfect strategia, dar eroarea umana nu iarta.
Dupa acest meci, Italia e obosita, si intilneste alta echipa bazata pe forta, Germania, care a avut si timp de odihna mai mult.
Da, pare favorita Germania, dar un meci nu seamana cu altul. Sa vedem ce-o iesi pana la urma...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Eu am pariat aici la "poolu" de mai sus ca Italieni castiga finala...
"poolu" de aici este fara premii adica free asa ca berea o dai tu de castiga broscanii .
Berea o da Gabriel ca el a jucat la pariuri si a castigat de fiecare data...![]()