Eu zic altceva, Italia o sa bata Irlanda !
Exact acum 18 ani in urma,mai precis pe data de 18 iunie 1994 Irlanda invingea Italia in campionatul mondial din SUA !
Azi 18 Iunie 2012 Italia - Irlanda ...
Sursa
Eu zic altceva, Italia o sa bata Irlanda !
Sa faca bine !![]()
Hai Irlanda,
poate ploaia aia se va transforma si in citeva picaturi de bere...
Picaturi ?daca bat Irlandezii maine e zi libera aici !
Trebuie sa recunoasteti ca irlandezii au fost cei mai devotati fani,chiar daca stiu ca nu mai au sanse de calificare dar ei sunt acolo cinta si suporta echipa nationala !
Cam pierd berarii tăi moo mariusse![]()
'E loc sub soare pt toata lumea, mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra'
Eu tot sper la 1-1, ca irlandezii sint inimosi au ei putere destula, de la berea aia.
Iar a castigat Gabriel la pariuri..., sa dai de baut...
Moo, cam asta spuneam eu acum 2-3 saptamini.
Acum, e adevarat ca nu imi place de Italia, astia se antreneaza la orice, mai putin la fotbal, uite un exemplu de antrenament al Italiei :
http://www.youtube.com/watch?v=0do5xlE9C_A
Astazi se trage linie la faza grupelor.
S-au calificat deja
Cehia-Portugalia
Germania-Grecia
Spania - ?
Italia - ?
In locul semnelor de intrebare eu as vedea, conform legii nescrise a Uefa,(cite o echipa din fiecare zona a Europei, vestica, centrala, estica, cit si impartire pe neamuri) pe Ucraina si Franta.
Din est nu avem, mai ales ca e si gazda, iar Franta e a lui Platini.
Nu stiu ce ma face sa cred dar pana si fotbalul sa politizat si a devenit un bussines iar calitatea jocurilor a scazut ....parca inainte se juca altceva ..sau gresesc eu .....![]()
Sportul in general a devenit un business ...
Gol valabil la Ucraina, ce o cauta arbitrul ala suplimentar daca nu vede ?
ala cred ca lucreaza cu jama de norma la o casa de pariuri unde bagi tu banii si vrea sa te saboteze
ce oameni ...sa nu se gandeasca si la banii tai
Eu mizez ca Anglia o sa castige campionatul european de fotbal anul asta dar trebuie sa fie putin mai concentrati si sa isi mai lase uneori figurile din cap pe acasa si sa nu le mai aduca pe teren, uneori sunt prea individualisti===> un exemplu Gerrard
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"