Bine că incă mai trăim ...
Dislikes: 0
Doua stiri ale zilei de azi:
- Un ministru in functie declara ca" daca in tara asta in care se fura cu trenul, eu am problema ca am furat un leu din tara asta....".
- Rudele unui recidivist impuscat de politisti spun ca era nevinovat si nu facuse nimic rau, desi fusese prins la furat si incerca sa scape.
Dupa 20 de ani legea a ajuns ceva facultativ in tara asta. Toata lumea vrea ca legea sa fie respectata de ceilalti. Cand sunt pusi in fata "hotiei" incearca sa se disculpe spunand ca
n-au facut nimic rau, ca toata lumea face asa. La fel se intampla si in cazul mizeriei de pe strazi; toata lumea spune ca e mizerie, ca avem o tara murdara, dar sunt putini cei care cauta un cos de gunoi sa arunce o hartie. Nu mai vorbesc soferii care arunca mizeria pe geam (chiar si un banal chistoc de tigara).
Cam asta e tara in care traim.
Bine că incă mai trăim ...
Ma intreb oare cei de la "Napoli" se inrudesc cu noi ? Sau invers... ?
..::EGAMI TEAM::..
societatea romanesca sau fauna .....ihtiologica(pestii mari si mici)?
as zice ca ....supravietuim, cu ceva exceptii date mai sus care si "traiesc bine" dupa propria legislatie.
tind sa cred ca am ajuns la singura solutie civilizatoare>
parca ne si caracterizeaza moneda nationala> LEUL si legea junglei
pai din ultimile "sapaturi" cica ei se trag din noi, deci sunt mici copiiMa intreb oare cei de la "Napoli" se inrudesc cu noi ? Sau invers... ?
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Cititi ce declara un profesor italian; cica democratia e buna, dar ne va duce la anarhie. Si atunci va aparea un tiran luminat care ne va conduce. Intrebarea e "unde gasim noi un tiran".
http://www.historia.ro/exclusiv_web/...-autodistruger
pai tocmai am impuscat unul, oricum nu rezolva nimic doar daca facem concurs de tir.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam