-
la orice meci de asemena nivel inainte sunt meciuri mai putin importante si apoi marele meci
deci poate aceasta ora anuntanta este ora de incepere a acestor meciuri si dupa vreo 3 ore incepe si meciul care ne intereseaza
diferenta de fus orar fata de coasta de est a SUA fata de Romania este de 7 ore si fata de Anglia de 5 ore, deci pt americani o sa fie cea mai buna ora de urmarit...cam pe la ora 18-19 la ei
-
Standard RSP member
Si crezi ca accepta boxerii sa joace la orele alea nocturne ?
In fine, astia de la sursa spun ca e la 5.30 pm ora locala din Nottingham.
http://www.whatsontv.co.uk/tv-guide/...vgPageNumber=1
Last edited by gabrield; 25-05-12 at 14:18.
-
Standard RSP member
alte canale decat MoneyChannel? Multumesc.. din ce am inteles meciul se joaca la ora 2AM, ora Romaniei!
-
In Romania doar money channel il transmite,din cite stiu si sky sports uk
-
100 % il da pe Sky Sports UK am vazut promo acum
-
Bute visează la o revanşă impotriva lui Carl Froch, insă britanicul ii ia la preţ de matineu. Pugilistul originar din Nottingham este de părere că 'MR Ko' are o valoare indoielnică şi consideră că un eventual meci revanşă ar reprezenta o partidă de incălzire pentru el.
"Mă bat oricand cu el. Il bat şi cu o singură mană! Revanşa cu Bute va fi pentru mine un meci de incălzire intre două confruntări avute cu adversari serioşi. Romanul nu are calităţile necesare pentru a putea fi pus la acelaşi nivel cu mine, Andre Ward sau Mikkel Kessler", a spus Carl Froch, conform Ziarul National.
Referindu-se la meciul de luna trecută, Froch a continuat cu ironiile şi a punctat că nu s-ar fi aşteptat ca un adversar cotat atat de bine să fie aşa de slab pregătit.
"Intr-adevăr, Bute m-a surprins, mă aşteptam să pregătească mult mai bine acest meci. Nu are ce căuta la "masa adulţilor" de la această categorie. L-am simţit pe roman precum un junior temător căruia ii este frică să joace cu seniorii", a mai spus pugilistul britanic.
Sursa : http://www.prosport.ro/alte-sporturi...ltilor-9750645