In seara asta avem meci intre Rapid si Dinamo . Dar cum nu prea sunt suporteri ai acestor echipe pe forum imi revine ingrata sarcina sa dau un pronostic; cred ca Rapid va ciupi, iar Dinamovistii vor latra la luna. Asta e pronosticul meu.
In seara asta avem meci intre Rapid si Dinamo . Dar cum nu prea sunt suporteri ai acestor echipe pe forum imi revine ingrata sarcina sa dau un pronostic; cred ca Rapid va ciupi, iar Dinamovistii vor latra la luna. Asta e pronosticul meu.
Last edited by stargate; 23-05-12 at 21:40. Reason: corectura
vezi ca nu e fair play modu in care te raportezi la cele 2 echipe si mai ales la rapid .
eu simpatizez cu rapid si cred ca vor castiga
Nu te supara pe el ca este baiat bun ... este vorba de pixelul albastru .
Apropo , daca va caștiga echipa lor deseară, suporterii dinamoviști au anunțat că, pentru a sărbători victoria, se vor aduna cu toții la unul dintre ei acasă![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Posibil sa castige cei care dau mai multe goluri...
Nu cred ... cei ce vor lua mai putine vor castiga![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Da' fani ai maidanezilor nu avem pe aici? Ca pe topicul Stelei apareau ca ciupercile.
am vazut repriza a doua
din pacate Rapid nu a putut sa faca mai mult in seara asta
Dinamo a pasat in viteza si a reusit astfel sa fie superiori , desi si rapidul putea sa le baga vreo 2 goluri pentru ca apararea lui Dinamo este destul de precara
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Tehnicianul Răzvan Lucescu a declarat, miercuri seară, după infrangerea din finala Cupei Romaniei, scor 0-1 cu Dinamo, că din acest moment nu mai este antrenorul echipei Rapid şi că a făcut tot ce se putea in sezonul 2011/2012.
"Din acest moment nu voi mai fi antrenorul Rapidului. Nu este problema mea ce se va intampla de acum inainte, este problema celor din conducere să facă o strategie. Ca antrenor cred că pot fi trist după această finală, dar am făcut tot ce se putea in acest sezon. Domnul Copos ştia din timp", a spus Lucescu.
Il muce e asteptat la nationala Romaniei. Ca e antrenor de maaare valoare!