Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: AllShare pentru Samsung

  1. #1
    Membru de onoare
    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default AllShare pentru Samsung

    Interesant,LCD Samsung al meu nu imi afiseaza subtitrarile daca folosesc AllShare pe Windows 7,cu toate ca de pe XP merg foarte bine.Inca nu am gasit cauza sau mai bine zis solutia,testele au fost facute de pe acelasi PC si cu aceeasi versiune de AllShare,e adevarat ca W7 e pe 64 biti,dar nu cred ca asta ar fi problema.Poate stie cineva de ce.
    :

  2. #2
    RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Join Date
    31 May 2009
    Location
    Bucuresti
    Posts
    463
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    53

    Default

    sigur nu e de la sistemul de operare . al meu e pe 32-bit si tot nu merg subtitrarile .
    solutia : pune subtitrarea (srt) separat in acelasi folder - denumirea ca filmul .

  3. #3
    Membru de onoare
    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Deja sunt puse altfel nu stiu daca ar merge nici de pe XP,testat cu doua filme,de pe XP merge dar de pe W7 nu.Banuiesc ca nu da la share subtitrarile,trebuie sa caut si prin setarile AllShare,dar pe XP nu am setat nimic si merge.
    :

  4. #4
    Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Join Date
    12 Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    155
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Eu am un samsung LE32D550 l-am conectat la ruter cu cablu Lan, si-a luat toate setarile automat si s-a conectat ,i-mi vede pc cand apas pe sursa, iar cand selectez pc i-mi apare (Cererea nu poate fi efectuata MEDIA PLAY va reveni la ecranul principal ) Ce poate fi ? mai trebuie ceva setari ?

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    16 May 2007
    Location
    bacau
    Posts
    72
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    53

    Default

    deschide in calc wind media player si organizeaza-ti (adauga) directoarele cu fisiere video,foto etc; tv le va vedea apoi
    Last edited by stargate; 05-06-12 at 08:23. Reason: R12 : Quote inutil

  6. #6
    Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Join Date
    12 Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    155
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Merci GIGI ,daca functioneaza numai asa nu prea ii vad rostul ,mai bine copiez filmul pe stik si e mai simplu. Ma gandeam ca prin conectarea la net se poate rula pe tv unele aplicatii ,youtube , meteo, etc.

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    03 Dec 2009
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Eu am un Samsung UE-32D5500 si folosesc tvmobili ( http://www.tvmobili.com/ ) pe linux pentru DLNA si sunt foarte multumit. Merge perfect si este usor de administrat.
    linux

  8. #8
    Golden Member qwess's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2009
    Location
    Walachia / Paname
    Posts
    822
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    De cateva zile sunt in teste pe un PLEX, server as windows 7, player WEB, Android tablet/smartphone(transcoding sau direct play over local network sau sub 3G la / video-audio-subtitle), Smart TV via DLNA-AllShare source sau direct prin widget PLEX for SmartTV- un player gen XBMC.
    pentru a afisa subtitrarile corect se activeaza transcode subtitle.

    Mobile Plex






    versiunea mobila are si functia de remote control player conected (web, desktop sau smart TV)
    Desktop:




    Smart Hub apps:



    Media server Desktop/Leptop http://www.plexapp.com/desktop/
    Media server Mobile http://www.plexapp.com/mobile/
    Smart TV(Roku, Google, Samsung, LG) http://www.plexapp.com/connected/




    Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam





  9. #9
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    373
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    53

    Default re

    pentru afisarea corecta a subtitrarilor cu diacritice, aceasta trebuie deschisa cu notepad si salvata cu codificarea UTF-8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •