Pacat ca i-au data afara pe cei destepti care luau 100 de milioane pentru o emisiune pe saptamana.![]()
Pacat ca i-au data afara pe cei destepti care luau 100 de milioane pentru o emisiune pe saptamana.![]()
:
Pacat ca nu ati vazut'o pe Raluca Turcan cat de analogica era in epoca digitala...
Va reamintesc ca domnul Lazescu era seful radioului in care a existat un caz de tentativa de sinucidere. Motivul "sinucigasului": nu primise banii de luni de zile... De altfel, conducerea domnului Lazescu a fost un total fiasco financiar si nu numai. Dupa asa experienta, la ce ne puteam astepta la TVR?
Numai de bine sa auzim, ca la TVR e jale![]()
"Tonomatul pe ieuro" iar stramba din nas http://www.jurnalul.ro/editorial/noa...vr-615462.htm# .Prost tonomat are Felix,la ceilalti am vazut ca Turcescu functioneaza ireprosabil cand ii baga "ieuro" Paunestii,nu da rateuri ca asta.
Inca un link http://www.inpolitics.ro/-tvr-din-ra...art66525.aspx#
Last edited by zmeura; 13-06-12 at 18:46.
:
@lao - Ceva nu se leaga
TVR-u le-e oferit si vandut exclusivitate celor de la RomTelecom dreptu de a trasmite doar pe platforma Dolce o parte din meciurile EURO 2012...asta nu inteleg eu - de ce mai platesc devreme ce nu mai au exclusivitate !?
Eu n-am dat decat unul din raspunsurile posibile, sigur ca acolo mai e si altceva, e imputita rau treaba!
O firma de cablu din apropierea mea a facut contract pentru vreo 4 canale, Dolcesport 1 si 2 si inca unele pe care nu le stiu.
Acum, cum ar fi fost relatia dintre ei?
Plus destui abonati proaspat agatati de dolce?
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Mda se pare ca a fost o mica chichita made in Romania,io ti-am dat banii da tu nu i-ai bagat in protofel si uite asa ....
"Filiala Deutche Telekom, cel mai mare acționar al Romtelecom, de la Budapesta a fost pusă să plătească aproape 100 de milioane de dolari ca să se oprească un proces penal deschis in urma efectuării de către companie a unor plăţi de 12,2 milioane de euro reprezentind mită pentru oficiali ai statelor Muntenegru şi Macedonia. Plăţile s-au făcut, evident, prin intermediari."
Link
La puscarieeeeeeeee
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Contractul TVR-Dolce, desecretizat de ,,ring"
Preţuri de dumping, de 10 ori mai mici
Astfel, pentru Jocurile Olimpice, eveniment sportiv achiziţionat de TVR cu 12 milioane de euro, s-a oferit iniţial de către Dolce Sport 1.750.000 de euro şi s-a semnat pentru 600.000 de euro plus TVA. La fel, Campionatul Mondial de fotbal, ofertat de Dolce Sport cu 1.750.000 de euro, a fost luat cu 1.150.000 de euro plus TVA. Euro 2012 a fost cumpărat de TVR cu 9,3 milioane de euro şi a fost sublicenţiat către Dolce Sport, cu tot cu exclusivitatea pentru cele mai importante meciuri, la doar... 1,1 milioane de euro plus TVA.
Plăţi eşalonate pană in vara lui... 2014
Şi pentru ca toate condiţiile contractului să fie in defavoarea TVR, Dolce Sport are termene de plată care se intind pană in iulie 2014, in pofida faptului că, atenţie, televiziunea publică plăteşte totul in avans, chiar şi cu un an inainte de derularea evenimentului propriu-zis.
concluzie
J.O - TVR 12 milioane euro - oferta Dolce 1.75 milioane euro - semnat 600.000 euro +TVA !
Euro 2012 - TVR 9.3 milioane euro - semnat Dolce 1,1 milioane de euro plus TVA. ! (cu tot cu exclusivitatea pentru cele mai importante meciuri)
C.M. Fotbal - oferta Dolce 1.750.000 de euro - semnat 1.15 milioane euro
contract TVR - Romtelecom
trai neneaca pe bani abonatilor !![]()