In general TVR a pupat de fiecare data dosul puterii...
In general TVR a pupat de fiecare data dosul puterii...
Cum sa isi numeasca protejatii acolo cand sunt conturile blocate?Fraier sa fi,ii lasa pe cei ai pedelistilor,dar fara bani.![]()
:
Gata,au facut curat si la TVR,doar ca pun tot un prost.
Intre timp:
http://www.gandul.info/politica/vide...-multi-9738772Directorul general al TVR a declarat cu ocazia prezentării raportului de activitate al acestei instituţii in cadrul comisiilor reunite de Cultură că analiştii Cristian Parvulescu şi Iosif Boda primeau 95 de milioane de lei lunar, ei prestand o emisiune pe săptămană pentru postul public de televiziune. “Unii luau bani şi mai mulţi”, a adăugat Alexandru Lăzescu, directorul TVR. Membrul in Consiliul de Administraţie al televiziunii publice, Lucia Hossu Longin, a spus că s-au angajat numai jurnalişti de la B1, Evenimentul Zilei şi Kamikaze. „Ioana Lupea a luat 98 de milioane de lei pe lună, cine a permis să plătim aceste nulităţi din presă cu aceste sume exorbitante? ”, a precizat Hossu Longin. Aceasta a adăugat că aceşti jurnalişti primeau intre 80 şi 100 de milioane de lei. „Moderatoarea Alina Stancu in seara cand a fost investit guvernul Ponta, a invitat numai oameni anti-Ponta, iar prima intrebare pusă a fost: „cand va cădea Guvernul Ponta, vom scăpa de el?”, a spus membrul CA.
Directorul general al TVR a subliniat că moderatorarea Ioana Lupea caştiga 60 de milioane de lei vechi brut.
:
Ponta are nevoie de oameni prosti care sa-i execute ordinele.
Pacat ca i-au data afara pe cei destepti care luau 100 de milioane pentru o emisiune pe saptamana.![]()
:
Pacat ca nu ati vazut'o pe Raluca Turcan cat de analogica era in epoca digitala...
Va reamintesc ca domnul Lazescu era seful radioului in care a existat un caz de tentativa de sinucidere. Motivul "sinucigasului": nu primise banii de luni de zile... De altfel, conducerea domnului Lazescu a fost un total fiasco financiar si nu numai. Dupa asa experienta, la ce ne puteam astepta la TVR?
Numai de bine sa auzim, ca la TVR e jale![]()
@lao - Ceva nu se leaga
TVR-u le-e oferit si vandut exclusivitate celor de la RomTelecom dreptu de a trasmite doar pe platforma Dolce o parte din meciurile EURO 2012...asta nu inteleg eu - de ce mai platesc devreme ce nu mai au exclusivitate !?
Eu n-am dat decat unul din raspunsurile posibile, sigur ca acolo mai e si altceva, e imputita rau treaba!
O firma de cablu din apropierea mea a facut contract pentru vreo 4 canale, Dolcesport 1 si 2 si inca unele pe care nu le stiu.
Acum, cum ar fi fost relatia dintre ei?
Plus destui abonati proaspat agatati de dolce?
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
TVR şi Romtelecom vor transmite simultan meciurile de la EURO 2012
- TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambătă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
- "Incepand din data de 16 iunie 2012 postul public de televiziune işi va respecta in continuare angajamentul comunicat ieri (vineri, n.r.) de a transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind dreptul Romtelecom de a transmite simultan aceste meciuri", se spune in comunicat.
- De asemenea, "Romtelecom s-a angajat să achite toate facturile emise de TVR in temeiul acordului de sublicenţiere in data de 18 iunie 2012, ora 18.00" sursa
eu nu inteleg - devreme ce nu mai au exclusivitate de ce mai platesc!? se incearca sa scape pielea cuiva !?![]()
Poate si fiindca au facut contracte cu persoane fizice si juridice in care au inclus aceste transmisiuni!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru