Nu se renunta la analogic pana nu se trece la digital,lasa-ti presupunerile.TVR va trebui sa mai reduca din personal,asa cum face Posta si cum fac/au facut alte firme de stat.Doar nu or fi ei cu 2 perechi de ...
Nu se renunta la analogic pana nu se trece la digital,lasa-ti presupunerile.TVR va trebui sa mai reduca din personal,asa cum face Posta si cum fac/au facut alte firme de stat.Doar nu or fi ei cu 2 perechi de ...
:
.............cojones(adica oua pe romaneste)
FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM
Pai dupa ce au schimbat toti prefecti,secretari din ministere,subsecretari,femeiile de serviciu,portarii,catei,purcei...samd si si-au pus oamenii lor,urmeaza si tvr-ul nu?
De ce a ajuns TVR in faliment?pai in ultimii 22 de ani pe la inceputurile democratiei romanesti cand inaintasul PDS-ului era in toate,sa obisnuit ca acolo sa fie numit Presedinte Director General doar acei oameni care aveau carnet de partid al celor care detin vremelnic puterea intr-o perioada de timp.Acest "obicei"a inceput imediat dupa revolutie a fost perpetuat continuu si continua din pacate si acum.A ramas proasta credinta ancorata in trecut precum ca cine controleaza TVr castiga alegerile.Acum cu era internetului si a palformelor DTH orice roman chiar si din provincie are acces si la alta opinie decat cea oficiala.In toti acesti ani prin numirea in functia generala de conducere a celor total paraleli cu televiziunea nu a insemnat decat scaderea continua a calitatii programelor.Sa ajuns asa jos incat revelionul 2010-2011 a fost cel mai prost program de revelion din istoria TVR .S-au renuntat la emisiuni de divsrtisment,la emisiuni magazin de weekend la emisiunile de tip telescoala la emisiuni culturale.la emisiuni pentru copii .Oamenii de acolo care lucrau pentru profesie si faceau din asta o arta ,sunt acum inlocuiti de noua generatie care lucreaza doar pentru salariu.Practic in cativa ani cu iesirea la pensie a unora de acolo nu se va mai avea de la cine se invata meserie De ce se supara Ponta acum?Ei au destabilizat TVR prin numirea non-valorilor din afara institutiei in functii de conducere pentru a putea controla alegerile .Niciodata in ultimii 22 de ani acolo nu a fost Presedinte Director General un om de televiziune.Oamenii grei care odata realizau acele emisiuni memorabile de varietati s-au de revelion sunt scosi s-au trecuti pe linie moarta.Si totusi clipurile din emisiunile de varietati de odata sunt foarte apreciate pe youtube.deci romanii sunt avizi de umor adevarat.s-au saturat de umor de prost gust gen Vacanta mare s-au "celebra emisiune"in puii mei .TVR odata lansa valori era mama buna a tuturor artistilor dornici de afirmare.Ce nume mari s-au lansat in anii de glorieai TVR Acum din pacate promoveaza non-valori nuduri s-au mai stiu eu ce..Cum ar fi acum un Album Duminical?s-au UN Hanul Ancutei,Cu masca fara masca.steaua fara nume,floarea din gradina?Poate odata cu schimbarea mentalitatii celr care ne conduc prin numirea in functie a adevaratilor profrsonisti lucrurile sa revina pe fagasul normal
FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM
Si totusi eu nu vad "black screen" pe TVR.Inca.![]()
: