Cine credeti ca va castiga?
Azi la ora 21:45 pe DigiSport 1.
PS:Fara capete in gura sau suturi in cap ca la alte meciuri,bine?![]()
Cine credeti ca va castiga?
Azi la ora 21:45 pe DigiSport 1.
PS:Fara capete in gura sau suturi in cap ca la alte meciuri,bine?![]()
:
Cum adică cine caştigă ? Normal că Dinamo ... cu 2-1 (1-1 la pauză)
corect!![]()
Aş fi spus că bate Dinamo cu 3-0 , dar imi săreau in cap zappa şi stargate (cel puţin).
Am auzit că albitrii sunt străini, sper sa fie un meci corect.
Mai sunt si eu,ma uit la un singur meci din liga 1 si tin cu oitele mele.![]()
:
Bate STEAUA cu 3-1 vorba cantecului
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
eu nu m-am uitat la meci
dar dupa rezultat steaua a fost o echipa care si-a dorit victoria...
a inceput sa spere dupa ce a egalat si dupa pauza s-a vazut ca vrea mai mult sa castige
PS: mi se pare nedrept sa castige campionatul CFR dupa ce la SIbiu in meciul cu Vointa a castigat nedrept dupa ce arbritul a facut tot posibilul sa castige cei de la CFR pentru ca Vointei i s-a anulat un gol perfect valabil http://www.prosport.ro/fotbal-intern...-video-9010091
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Asteptam decizia TAS,dar orice punct castigat sau pierdut inafara terenului ramane discutabil.Sper sa ii lase sa rejoace meciul cu U si daca il castiga bravo lor,atunci nimeni nu mai are nimic de comentat.
:
Nu are nimic de comentat in privinta acestui meci! Corect. Sper ca nu te referi la toate meciurile lor... Cand intrau la rupere si nimeni nu vedea nimic, la intimidare... plus altele care nu se vedeau direct...
Daca pica pdl-ul de tot, o sa vina si la ei o perioada mai neagra.
In alta ordine de idei, idiotii astia de la digi:
Nu au canale sa le dea separat, sa se uite fiecare la ce doreste...Meciurile CFR Cluj - Steaua Bucureşti şi FC Vaslui - "U" Cluj, jocuri care ar putea decide titlul de campioană in Liga 1, se vor desfăşura duminică, 20 mai, de la ora 20:00, transmise alternativ pe DigiSport 1.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
La ce mizerii sunt in liga 1, nu aş folosi cuvantul niciodată.Originally Posted by zappa
ideea e ca "vrei" sa castigi , dar nu fugi mai mult sa recuperezi mingia sau sa se vada determinare
tu nu vezi o diferenta intre meciurilke din alte campionate din europa cand echipele sunt conduse parca schimba alta viteza si fug efectiv cu alta determinare dupa minge...gol...etc
PS: referitor la CFR Cluj spun ca nu merita sa castige meciul de la Sibiu si totusi nu s-a facut nimic in privinta acelui joc
cum se poate sa se anuleze un gol dat de Sibiu perfect valabil , eu cred ca toata brigata de fluierasi au fost pe o mana pentru ca trebuia sa se sesizeze cel de margine si sa spuna ca a fost gol valabil
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Meci frumos facut de echipele bucurestene,chiar neasteptat de bun a fost un derby adevarat,pacat ca nu pot spune la fel despre derby-ul Cluj-ului...
Tot zappa a avut dreptate!
Nu avea rost thread-ul asta.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Pai cand nu are dreptate @zappa ... are ochiul format![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !