Thanks Thanks:  6
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Thread: Recomandare imagine dreambox dm 800 hd pvr clona

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

newnigma2 folosesc eu dupa ce am trecut prin altele...

Daca vrei recomandari, fii sigur ca o sa primesti diferite recomandari in functie de ce are fiecare.

Daca vrei sa alegi, nu iti ramine decit sa cauti pe Google "dm800 image" si sa incerci vreo 2-3 imagini timp de 1 saptamina si pe urma alegi.

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok , cred ca am inteles , ce sateliti am eu acum in memorie ar trebui sa descarc xml , sau mai multi sateliti pe care ai voi scana in viitor ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci , ce am inteles pana acum , mai toate merg dar sa fie patchuita pt clona .
    Nu merge sa pui imagine de original .
    Era o problema mai demult cu Timebomb .. nu am mai auzit nimic , deci nu se mai aplica ..
    Se gaseste un tutorial pt idioti ce si cum , imagine , bootloader samd .. ? Un link ceva ...

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

pai ti-am dat /macar te-ai uitat pe siturile alea?/in sat-universe ai tot[inclusiv ptr clone,tutoriale]

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Da sefule , m-am uitat , multumesc mult dar sunt 100 de topicuri cu diferite chestii .

Probabil am s-o iau babeste , pun pe primul .. daca nu merge pe al doilea samd ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu zic sa n-o iei babeste ci sa te uiti la menu si sa cauti clonele, acolo ai imagini de tot felul.

Daca totusi esti baba, ia de aici :

http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=375

Dar pentru asta, prima pe care o incerci sa fie newnigma2.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai la imaginile Newnigma zice ca e Unstable .... e buna asa ?

Si mai am o problema , cum sa setez motorul cu Usals .. e mai usor cu o Lista de canale , mi-ar conveni una cu un canal pe fiecare satelit daca este asa ceva ...

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Da bine m-ati invatat , acum zice NO CA FOUND ..

---------- Post added 09-10-12 at 00:43 ---------- Previous post was 08-10-12 at 23:46 ----------

Are o imagine OPenPLI pe ea de la cine a avut-o inainte si cred ca am sa o las ca nu ma descurc ... zice ca failed nu stiu ce cand incerc sa incarc imaginea .
    Putea sa-mi zica cineva ca trebuie Dream Up patchuit ca sa nu ma mai chinui ... in fine ..

Deci in acest moment am OpenPli si 28.2 setat pe el , as vrea sa mai adaug sateliti si nu stiu cum ... usals ..

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Din pacate vad ca nimeni nu tea invatat sa te uiti ce BL ai. De aia iti apare NO CA FOUND.
    De aia e bine sa citesti tutoriale pentru clone ca acolo iti scria si de avertiza de acest lucru.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu e mare durerea, in primul rind, cu newnigma ti-am spus sa incerci.
    Nu aveai no ca found.

Chiar daca zice ca e unstable, la mine merge de duduie, niciodata n-am avut ocazia sa aflu de ce zice unstable.

Acum, no ca found o rezolvi cu cablul serial, ai o aplicatie DreamUP unde alegi Com1, dar si network sa alegi, sa nu stai 1 ora.

Motorul se seteaza din menu, setup, positioner setup

Acum am vazut ca tu vrei sa adaugi sateliti, asta o faci din menu/setup.service searching/tuner setup.
    Sa stii ca daca nu iei tot meniul la rind, sa vezi ce face fiecare lucru din setup, o sa-ti fie greu.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Vezi ca sectiunea aceea de pe Sat-Universe contine si imagini oficiale care nu merg pe clone,iar la topicul despre Newnigma nu mai zic ca e bazat pe OE 2.0 care nu merge oricum pe clone.Sunt unstable fiind si la inceput de drum,dar nu sunt pentru clone.
    Ia imagini din topicurile unde se specifica ca sunt pentru sim 2 sau Ferrari (depinde de ce receptor ai,nu avem de unde stii).In cele mai multe cazuri e vorba de sim 2,asa ca iti recomand sa testezi imaginile lui RamiMaher http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=197731 cu SSL cat mai nou.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Vezi ca sectiunea aceea de pe Sat-Universe contine si imagini oficiale care nu merg pe clone,iar la topicul despre Newnigma nu mai zic ca e bazat pe OE 2.0 care nu merge oricum pe clone.Sunt unstable fiind si la inceput de drum,dar nu sunt pentru clone.
    Ia imagini din topicurile unde se specifica ca sunt pentru sim 2 sau Ferrari (depinde de ce receptor ai,nu avem de unde stii).In cele mai multe cazuri e vorba de sim 2,asa ca iti recomand sa testezi imaginile lui RamiMaher http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=197731 cu SSL cat mai nou.
    In mare parte, cam asa e, probabil eu am fost norocos, am bagat newnigma 3.3.2 si a mers perfect.
    Poate daca vrei, iti trimit imaginea pe care o am eu, sa fii sigur.

In fine, mai ai si alte variante aici :
    http://bbs.dreamoem.com/forumdisplay...es-for-DM800HD

Poate cu o noua imagine, o sa ai si alti sateliti, parca si eu am renuntat la o versiune openpli tot din motive asemanatoare...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

SIM 201 , 84b = zice ca e ..

Deci cum am mai spus are OpenPLI ( si mi se pare ok ) pe el de cum l-am primit si numai 28.2 setat , am schimbat eu acolo si am luat meniul de la cap la coada , am pus Usals , locatia mea , dar vad ca nu e ca alte receptoare cu lista de sateliti , asta are numai unul 28.2 ( m-am gandit sa schimb imaginea poate apar toti satelitii in lista ) ... , si parca sat1 , sat2 .. am zis ca ar fi mai usor cu o lista de sateliti , o pun si se duce antena singura , din ce am citit majoritatea seteaza fiecare satelit in parte .. pai ar dura 3 zile ..
    Inca o varianta e sa pun alt receptor si antena pe satelitul dorit si apoi sa schimb mufa in dream ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok , am sa incerc asta deseara http://bbs.dreamoem.com/showthread.p...AHER-e3-ssl84b , sa vad ce si cum ...
    acum a vazut ca unii au probleme cu hardul , nu pot inregistra .... , ceva idei , sa pun hardul pe el intai si apoi imaginea ?
    Nu prea cred ca o sa-l folosesc dar poate ajuta pe viitor ...

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 12:44 ----------

Am bagat imaginea de mai jos si merge , acum apar satelitii in lista ... mai revin cu intrebari mai tarziu ..

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Exact ce spuneam, bine ca ai rezolvat.

Nu cred ca o sa mai ai intrebari, totul merge de la sine pe imaginea aia...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast