Results 1 to 11 of 11

Thread: fisierul oscam.dvbapi....

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Salutari...
    intreb cate ceva tot in topicul deschis de mine...
    cam de la ce total de ecm tras pe ora incepe un peer sa fie nesimtit ??? in oscam simplu vorbind, dar si in cccam...pt ca din cccam trage de la mine focus baza la greu desi are local 0b02...

acum tocmai a reusit pe oscam sa traga 596 ecm in 18 min...

din observatiile mele de pana acum oscamul permite un trafic mult mai mare intre peers, comparativ cu cccam..cu bune rezultate...dar care parca ma sperie la momentele de varf... am tot timpul impresia ca userii cu carduri mai scumpe decat ale mele ma vor scoate din config-ul lor vazand ce trafic le fac...iar eu caut sa stau, pe cat posibil, numai in cardul meu....consider ca e cam mare tupeul sa lasi pe hbo-ul cuiva cate o zi..pe motiv ca uiti receiverul pe on...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

asta cu lasatu pe un canal cate o zi intreaga eu o numesc lipsa de profesionalism,ce i drept se mai intampla dar cand o faci seara de seara sau chiar ziua e asa cum o numesc eu

cat despre trafic cam asa e,oscam e facut sa zburde,insa sa nu uitam scopu real al oscamului,cu setari de rigoare il poti readuce pe o cale normala,la fel ca 3c nici pomeneala,insa aici intervin si avantajele oscam,3c.....cat si dezavantajele

eu zic ca nesimtirea incepe de la 3000 de ecm in sus,per server,aici intervine ce emu foloseste acel partener

de ce trag de pe cardu tau?ma abtin sa comentez ptr ca asa e si la mine....eu insa aceasta performanta nu am reusit o,decat in acele ore in care trebuie facut update
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K