-
RCS&RDS amendat pentru retransmisia fără aviz a postului RTL Klub
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat RCS&RDS cu 10.000 de lei, pentru că retransmite in continuare postul RTL Klub din Ungaria, fără acordul societăţii care deţine acest canal.
Membrii CNA au discutat in şedinţa de joi informările Serviciului Inspecţie cu privire la retransmisia in reţelele RCS&RDS a programelor regionale şi locale şi adresa nr.7145/08.05.2012, de la societatea Magyar RTL Televizio Zrt. din Budapesta, privind retransmisia postului RTL Klub de către RCS&RDS, care nu are acordul in acest sens al societăţii maghiare.
Compania ungară a sesizat CNA, din 20 martie, că RCS&RDS difuzează postul RTL Klub fără a avea acordul titularilor, care a expirat pe 1 iulie 2011, iar CNA a cerut operatorului să işi modifice avizul de retransmisie şi să scoată acest canal din grila sa, ceea ce nu s-a intamplat.
Sursa : http://www.mediafax.ro/cultura-media...-klub-9612706/
-
Membru de onoare
Bai frate,astia sunt de groaza.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Membru de onoare
Sa vezi cand ai pachet extra 2 in sharing de nu mai tii pasul sa modifici port.list sau oscam.services ,fara sa mai zic ca nici in baza nu e liniste deloc.Asta asa pentru noi,dar nici oamenii nu inteleg de ce pe conserve nu mai gasesc Antena "nu stiu care" in lista si vede "dublu" ProTV sau pur si simplu nu se mai deschide un program.Baba Leana nu are net sa afle cu cine s-a mai certat RCS.
-
-
Eu zic că ăsta e doar inceputul atacurilor CNA-ului asupra rcs,cum dragu au primit sesizare pe 20 Martie și deabea azi 11 mai se ia o decizie ?
Last edited by mar1us; 11-05-12 at 22:02.
-
RDS-ul are spate puternic din aceasta cauza ii doare in cot de CNA si de reclamatiiele altora .ei isi vad de treaba lor si primesc ordine in continuare ...
-
-
Membru de onoare
Pai nu e evident?Cand ploua afara si vezi ca ploua ce dovada mai trebuie?
-
Aia-i fata @zmeura.spatele e la bucuresti
-
@loplo -normal ca am dovezi dar astept sa ma cheme astea la OTV
Last edited by adrycom; 13-05-12 at 20:21.