Deschid aici acest thread , fiindca cel cu atentionari sau lista neagra vad ca este inchis si poate cineva il va muta in acel thread
Vreau sa va aduc la cunostinta o situatie cu care cred ca putini userii sau mai intalnit sau nu-le doresc sa se intalneasca
Adica in situatia cand un user promite/scrie ceva si de fapt face altceva practic , situatie care mie personal mi-sa parut similara cu ceea descrisa in lista neagra , dar las pm-urile sa vorbeasca in continuare
Aici fiind vorba despre o fosta posibila tranzactie intre mine si userul fery21 legata de receptorul hd Kathrein ufs910 pus la vanzare de catre mine
22.04.2012 - fery21 - o poza actuala cu starea in care este Kathrein UFS910 se poate ?
22.04.2012 - eu - Salut , da-mi o adresa de e-mail sa ti-le trimit
Oricum receptorul nu este zgariat pe carcasa/front si in dreptul intrerupatorului de retea pe spate sa luat putin vopseaua ( zic eu ) si prezinta mici zgarieturi la mufa hdmi din cauza conectari pe nevazute unde a fost inainte amplasat
Imi da o adresa de e-mail si ii trimit pozele , raspunsul lui fiind :
23.04.2012 - fery21 - Salut am primit pozele, ce pot sa spun e ok nu sut prea constras s-al cumpar il vreu doar petru teste creare de noi imagini etc..daca pana in 5/5 nu-l dai il cumpar eu 100% inaite de aceasta data nu am resurse...disponibile.
23.04.2012 - eu - Ok , te-am in vizor si in caz ca pana atunci ( 5/5 ) nu se vinde este al tau
Dupa cum puteti citi din raspunsul lui , omul este putin contrariat la inceput scriindu-mi ca nu e constrans sa il cumpere si pana la urma dorind sa il cumpere 100%
In fine lucrurile decurg normal in continuare si pe data de 05.05.2012 i-am trimis un pm cu telefonul meu in caz ca mai este interesat de receptor
Vazand insa ca nu primesc nici un raspuns/pm/telefon de la el i-am trimis un alt pm la 2 zile de la data scrisa de el
07.05.2012 - eu - Sall , ce sa inteleg din atitudinea ta din prezent ?
Mai esti sau nu interesat sa il cumperi ?
Nu cred ca ar fii bine sa imi formez o impresie proasta vis-a-vis de raspunsul tau/pm-ul tau si situatia actuala practica
08.05.2012 - fery21 - Salut, nu am fost in zona, pana acum.
Am cautat anutul tau unde l-am gasit Vandut de asta nu am mai fost interesat la inceputul luni.
Interesant raspuns si va rog si pe voi sa imi raspundeti/scrieti/aratati unde a-ti vazut/gasit/citit un anunt de al meu legat de vanzarea receptorului Kathrein UFS910 precum ca l-as fii vandut pana/pe data de 05.05.2012
Pana la urma i-am mai trimis un ultim pm si de la care nici pana in prezent nu am primit nici un raspuns
08.05.2012 - eu - Sall , mai facut curios si poti sa imi dai si mie acel anunt in care am scris ca este vandut ?
Bun si acum tot nu mi-ai raspuns , il mai cumperi sau nu ?
Cred ca ai citit alt anunt si nu pe al meu , mai ales pe acest forum
Mai departe va las pe voi sa trageti singuri concluzile despre acest user si sper sa nu ajungeti de a face si voi cu astfel de useri care efectiv fac de rusine acest forum
Personal ma consider un parolist si daca vorbesc/ii scriu cuiva ceva nu dau inapoi sau cel putin nu il mint in halul asta pe fata , dandu-i o explicatie mai plauzibila
Sfatul meu - Feritiva de acest user - fery21 - sau de cei ca el , nu de alta insa nu rezolvati nimic si eu am fost un norocos , insa alti ar putea pierde si niste bani pe deasupra