Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  3
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: ATENTIE! User indecis

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default ATENTIE! User indecis

Deschid aici acest thread , fiindca cel cu atentionari sau lista neagra vad ca este inchis si poate cineva il va muta in acel thread
    Vreau sa va aduc la cunostinta o situatie cu care cred ca putini userii sau mai intalnit sau nu-le doresc sa se intalneasca
    Adica in situatia cand un user promite/scrie ceva si de fapt face altceva practic , situatie care mie personal mi-sa parut similara cu ceea descrisa in lista neagra , dar las pm-urile sa vorbeasca in continuare
    Aici fiind vorba despre o fosta posibila tranzactie intre mine si userul fery21 legata de receptorul hd Kathrein ufs910 pus la vanzare de catre mine

22.04.2012 - fery21 - o poza actuala cu starea in care este Kathrein UFS910 se poate ?

22.04.2012 - eu - Salut , da-mi o adresa de e-mail sa ti-le trimit
    Oricum receptorul nu este zgariat pe carcasa/front si in dreptul intrerupatorului de retea pe spate sa luat putin vopseaua ( zic eu ) si prezinta mici zgarieturi la mufa hdmi din cauza conectari pe nevazute unde a fost inainte amplasat

Imi da o adresa de e-mail si ii trimit pozele , raspunsul lui fiind :

23.04.2012 - fery21 - Salut am primit pozele, ce pot sa spun e ok nu sut prea constras s-al cumpar il vreu doar petru teste creare de noi imagini etc..daca pana in 5/5 nu-l dai il cumpar eu 100% inaite de aceasta data nu am resurse...disponibile.

23.04.2012 - eu - Ok , te-am in vizor si in caz ca pana atunci ( 5/5 ) nu se vinde este al tau

Dupa cum puteti citi din raspunsul lui , omul este putin contrariat la inceput scriindu-mi ca nu e constrans sa il cumpere si pana la urma dorind sa il cumpere 100%
    In fine lucrurile decurg normal in continuare si pe data de 05.05.2012 i-am trimis un pm cu telefonul meu in caz ca mai este interesat de receptor
    Vazand insa ca nu primesc nici un raspuns/pm/telefon de la el i-am trimis un alt pm la 2 zile de la data scrisa de el

07.05.2012 - eu - Sall , ce sa inteleg din atitudinea ta din prezent ?
    Mai esti sau nu interesat sa il cumperi ?
    Nu cred ca ar fii bine sa imi formez o impresie proasta vis-a-vis de raspunsul tau/pm-ul tau si situatia actuala practica

08.05.2012 - fery21 - Salut, nu am fost in zona, pana acum.
    Am cautat anutul tau unde l-am gasit Vandut de asta nu am mai fost interesat la inceputul luni.

Interesant raspuns si va rog si pe voi sa imi raspundeti/scrieti/aratati unde a-ti vazut/gasit/citit un anunt de al meu legat de vanzarea receptorului Kathrein UFS910 precum ca l-as fii vandut pana/pe data de 05.05.2012
    Pana la urma i-am mai trimis un ultim pm si de la care nici pana in prezent nu am primit nici un raspuns

08.05.2012 - eu - Sall , mai facut curios si poti sa imi dai si mie acel anunt in care am scris ca este vandut ?
    Bun si acum tot nu mi-ai raspuns , il mai cumperi sau nu ?
    Cred ca ai citit alt anunt si nu pe al meu , mai ales pe acest forum

Mai departe va las pe voi sa trageti singuri concluzile despre acest user si sper sa nu ajungeti de a face si voi cu astfel de useri care efectiv fac de rusine acest forum
    Personal ma consider un parolist si daca vorbesc/ii scriu cuiva ceva nu dau inapoi sau cel putin nu il mint in halul asta pe fata , dandu-i o explicatie mai plauzibila

Sfatul meu - Feritiva de acest user - fery21 - sau de cei ca el , nu de alta insa nu rezolvati nimic si eu am fost un norocos , insa alti ar putea pierde si niste bani pe deasupra

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am deschis threadul, discuţia privind dreptul la replică poate continua aici.

------------------------------------

Completare :

Am readus topicul aici, am observat mai tarziu că sunt oarece restricţii privind postarea in sectiunea anterioară (acolo pot posta doar moderatorii)

fery21 , scuze că ţi-am intarziat dreptul la replică
    Last edited by delta2k2; 10-05-12 at 15:39.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Delta2k2 am rugamintea la tine sa lasi titlul threadului in original si nu cum l-ai schimbat acum - ATENTIE! User indecis
    Cu titlul actual se poate interpreta altceva , insa cum am scris eu este exact ca o atentionare si pt. alti useri de a se feri sau a face tranzactii cu acest user
    Nu am nimic personal cu el , insa din pm-urile trimise se paote trage concluzia titlului din deschide , cel putin la aceasta concluzie am ajuns eu

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Alte doleanţe ?

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Stimate D-ml Va precizez ca in data de 02-03 am cautat thredul tau care bine inteles nu l-am gasit de oare ce din data de 30/04 pana in data de 06/05 nu a fost updatat, eu nu sunt o persoana imdecisa, si op pot spune si cei de la care am cumparat deja.

Acum bine inteles am crezut ca, l-ai vandut, am vorbit cu tine prin pm-ul pe la sfarsitu luni aprilie am spus ca sunt interesat de acest receptor, dar in acea perioada nu dispun de bani necesari pentru a-l cumpara in acel momet si am spus ca, indeva pe l-a inceputul luni mai as putea sal iau Asta in cazul in care nu ai un vanzator, tinand cont ca nu am gasit postul tau actualizat, am fost deziteresat, intre tip am facut o alta achizitie (din aceeasi zona), care bine inteles nu permite sa ccumpar acest receptor dr la tine acum de pare ce zona pe care trebuia s-a o acopere a fost deja acoperita de alceva.

PS: @mario08 insistenta ta din ultimile zile ma fac sa cred ca tu vrei sa cumpar acest produs de la tine, sincer daca trimiteai un pm cu un mesaj(mai putin isistent), in acest momet recul era deja achizitionat dar vazand insisteta ta am renuta la el.
    ..::EGAMI TEAM::..

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Si s-a incheiat vreun precontract? Sau s-a dat vreun avans ceva? Nu inteleg deloc care e rostul acestui thread.

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Haideti sa ne lamurim:

1. Tranzactiile dintre useri se fac in privat si nu ne intereseaza.
    2. Exista acel topic cu userii care trag tepe insa l-am creat pentru cei care intr-adevar creaza probleme, nu ridica coletul odata trimis, produsul este defect si cumparatorul a fost mintit, etc.
    3. Faptul ca tranzactia nu a avut loc nu ne priveste iar aceste discutii sunt fara rost, nu intereseaza pe nimeni ce intelegeri aveti voi atata timp cat obiectul nu a fost trimis, nu s-au virat bani in prealabil sau mai stiu eu ce situatie care intr-adevar duce la o teapa/frauda.

Inchid topicul pentru ca discutiile astea nu ne privesc, lamuriti-va in privat. Pe viitor daca aveti ceva de reclamat cu privire la tranzactiile de la shopping va rog sa o faceti pe PM - imi trimite-ti mie PM asa cum am specificat in topicul respectiv. Dar doar daca tranzactia a avut loc sau intr-adevar ati fost tepuiti.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mario08 sti proverbul ala ,, Bate fierul cät e cald ,, mama comertului
    Trebuia sa ii faci un pret mai bun si il punea-i in bratze , nu mai asteptai si tu
    Era de asteptat ca daca gaseste in alta parte unul mai ieftin , nu o sal mai ia pe al tau
    Oricum ai mai invatat ceva

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Il inchid dupa 24 de ore, poate mai au ceva de zis, sa nu creada ca sunt subiectiv.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Personal am vrut sa va aduc la cunostinta ca sant si astfel de useri printre noi si tocmai de aceea este bine de a preveni decat sa fii tepuit practic
    Vad insa ca aceasta idee/avertisment este tratat mai mult ca o gluma si astfel chiar noi cei care santem parolisti dam apa la moara unor astfel de useri , ca apoi sa ne plangem ca ne-au tepuit
    Ce este mai usor : sa previi sau sa fii tepuit ?

Fery21 - daca stiai regulamentul sectiuni shoping , ar fii trebuit sa stii ca upgade-urile se fac dupa 3 zile si nu in fiecare zi ca pe alte forumuri
    In plus eu cel putin celor cu care am facut tranzactii si am fost in situatia ta ( poate chiar si pe o perioada mai mare ) , inainte de data promisa ma interesam/trimiteam un pm sa ii aduc aminte de intelegere
    Deci nu este vorba ca doresc sa ti-l bag pe gat fortat , insa exact cum am subliniat formularea ta din pm-ul trimis dupa ce ai vazut pozele este ambigue
    Pe viitor fii mai precis sau respecta macar ceea ce ai scris ( chestie de bun simt/omenie ) , de fapt ai gasit ceva mai bun si acum o dai la intors
    Nu asta ma deranjeaza cel mai mult , ci faptul ca daca erai intr-adevar interesat atunci mai imi trimiteai un pm asa de curiozitate sa vezi daca l-am vandut sau nu , insa ........
    In plus zici ca am fost insistent in ultima perioada , atunci te intreb - Tu cum ai fii fost daca am fii inversat rolurile ?
    In fine inchei aici acest subiect si cine are ochi sa ii deschida referitor la acest user sau astfel de situatii , iar restul comentati cum doriti insa as vrea sa va vad cand o sa fiti tepuiti cum o sa mai comentati atunci

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Pai te caut eu cand in tradevar am nevoie de produs, dar in cazul acesta in care doream s-a cumpar un "katy" pentu a testa cateva "fite" nu din necesitate. de pe data de 30/04 pana pe data de 06/05 cate zile sunt...ca nu mai stiu sa numar... cat despre a trimite un PM sincer te-am cautat dat nu mai tineam minte userul tau...
    ..::EGAMI TEAM::..

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu mai bine continuati pe PM?Asta nu e teapa,e doar o neintelegere intre voi.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nici neintelegere nu se poate numi

neintelegere ar fi in sensu asta:

sa fi avut mario vreo 20 de cumparatori iar fery sa i promita ....ma nu l da ca l cumpar eu.....desi nu reiese de nici unde asa ceva

fery a fost doar interesat,asa cum puteam fi si eu si alti....DAR DE AICI PANA A FI ACUZAT DE CE NU IL CUMPERI......E DE RAS

repet,asta pricep eu de aici
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

nici eu nu imi dau seama cum ai fost tepuit mario...!!!
    a fost o promisiune ca o sa cumpere acel receptor, dar daca omul nu a facut rost de bani acum musai trebuie sa cumpere de la tine
    nu a semnat nimic a spus doar...si tu deja il pui pe lista neagra
    sunt tepe cand tu trimiti un receptor prin posta si nu achita banii si atunci iei teapa cu transportul dar tu nu ai ajuns in situatia asta

cati ani ai ca parca ai fi copil la faza asta, dar eu spun ca viata merge inainte si trebuie sa invatam din greselile noastre si daca se poate chiar din ale altora
    PS: si eu spun sa continuati in PMsi poate totusi va intelegeti
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Fery21 nu vrei sa termini cu atatea minciuni sau ma faci sa cred ca tu nu stii nici pe ce lume traiesti
    Recunoaste ca ai gasit ceva mai ieftin si oricum personal am ajuns la concluzia asta dupa data de 06.05.2012 , cand daca erai intr-adevar interesat sa cumperi cum ai scris tu - daca pana in 5/5 nu-l dai il cumpar eu 100%..............

Zmeura, Laleauaneagra, Horatyu am impresia ca interpretati gresit acest thread , ce titlu are acest thread , scrie pe undeva de teapa ?

Ma repet este o ATENTIONARE la adresa acestui user care dupa cum puteti citi din raspunsurile lui nu stie nici pe ce lume traieste
    Daca unul dintre voi a fost/este interesat de un produs de la un alt user , voi ati uitat numele userului in cauza ?
    Personal mi-se pare o minciuna la fel ca si ceea din pm-ul trimis de el ca vezi doamne eu deja il vandusem si de aceea el............
    Chiar le doresc celor 3 si altora ca ei sa intalneasca in viitor un astfel de user si sa ii vad atunci cum vor reactiona
    Va intreb pe cei 3 - Stiti diferenta intre a atentiona si a fii tepuit ?
    De ce oare noi romanii chiar si la varste trecute de copilarie , gandim tot precum copii :
    - Cand sant atentionati sa nu faca un lucru sau ceva daunator persoanei propii insa ei nu vor sa asculte si dupa ce realizeaza ca au facut ceva ce nu le place se plang parintilor -
    Totusi ei sant copii si ii inteleg , insa pe voi oameni maturi ( uni poate si cu copii ) tot la fel interpretati/ganditi

Page 1 of 2 12 LastLast