TAS A ANUNŢAT DECIZIA FINALĂ! "U" CLUJ - CFR SE JOACĂ!Deci, doar se rejoaca, nu e nimic stabilit in privinta deciziei!ATENŢIE! Cazul va fi judecat pe fond, o decizie urmind a fi dată pe 10 iunie!
TAS A ANUNŢAT DECIZIA FINALĂ! "U" CLUJ - CFR SE JOACĂ!Deci, doar se rejoaca, nu e nimic stabilit in privinta deciziei!ATENŢIE! Cazul va fi judecat pe fond, o decizie urmind a fi dată pe 10 iunie!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Hotarare logica ca doar nu voia sa nu se mai rejoace in prealabil jucanduse 27 de minute
cfr-isti![]()
FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM
Acum TAS asteapta banii de la Vaslui sau Steaua.
Daca dau bani suficienti, le da 0-3 la ambele echipe si U Cluj si CFR.
Deocamdata am retinut acest campionat care s-a remarcat prin meciuri gen 1 pauza, 2 final, adica exact cota mai mare la pariuri.
Chiar si aseara, a condus U Cluj si a cistigat CFR.
Asta e, casele de pariuri ar face bine sa nu mai aiba meciuri romanesti in grila, altfel ramin fara bani.
Imi imaginez citi angajati sint pusi de patroni sa joace fiecare cite 1000 de euro pe genul asta de rezultat, cistigind cite 40000 euro la un singur meci, fiecare...
Valoarea reala se va vedea in Europa, daca vor fi iar varza, se confirma teoria aranjamentelor...
Si daca castiga CFR la TAS inseamna ca ei au avut valiza mai mare?
:
CFR nu cistiga la TAS, ei au iesit de pe teren inainte sa spuna arbitrul ceva.
Nu sunt fan CFR nici U Cluj dar atitudinea celor de la U Cluj lasa de dorit,ca sa nu mai zic de organizarea meciului in timpul caruia un jucator (Cadu) este lovit de maseorul echipei U Cluj care dealtfel merita sa mearga direct la puscarie pt asta iar mai departe ce sa intimplat pe holurile si prin vestiare doar ei stiu ...
Pacat ca ne pretindem cetateni europeni si vrem sa fim respectati de altii !