Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40

Thread: Circoteca de derby de la cluj

Standard RSP member samuell's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Corect Meridian serie unica de B 16 in prima liga sistem play off/out si atunci mai scapam de saracii.

si data rejucarii vineri, 18 mai, de la ora 21.30
    Last edited by samuell; 12-05-12 at 16:38.
    FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by f11 View Post
    @...
    @gabrield din pacate in Romania amestecam "mamaliga cu nisipul ca sa rezulte beton" .A fost penalty marcat deci 1-0 si meci intrerupt in min 27(parca) de aici incep discutiile.
    ...
    Imi cer scuze ca insist, dar pentru ca si alti cititori vad ce se scrie pe aici, cred ca e bine sa definim ce e aia o decizie a arbitrului.

Daca un jucator ia mingea dribleaza tot si o baga in poarta adversa, iar arbitrul nu fluiera, indicind centrul terenului, te asigur eu va nu e gol valabil.
    Tu singur ai spus ca nu cunosti regulamentele, dar eu care le cunosc, it garantez ca in minutul 27 la intrerupere a fost scorul 0-0.
    Daca se reia jocul, se reia din minutul 1, pentru ca nici macar o repriza nu s-a jucat.

CFR a fost mereu campioana la masa verde, acum e timpul sa si piarda la masa verde...
    Dupa mine, orice echipa ia campionatul in Romania trebuie sa il ia la 10 puncte avans.
    Dar nu vor casele de pariuri...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu pierde la masa verde,ori castiga ori pierde pe terenul verde si asa e cel mai corect.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cel mai corect nu este, cel mai corect era sa se termine primul meci.

Acum, daca o echipa vede ca e condusa, face un pic de scandal si asteapta rejucarea... cum bine spunea f11 mai sus...

In fine, pentru ca celelalte echipe nu au dorit sa ia campionatul, voi accepta sa fie Vaslui, in mod sigur nu va fi CFR campioana.
    Cind spun celelalte echipe, ma refer in mod special la Dinamo, care a condus, ca de obicei mai mult de jumatate din campionat si la Rapid...

La Steaua, exista un patron care le reteaza orice incercare...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Astea sunt discutii fara rost,noi vorbim dupa ce meciul a fost intrerupt si ce era de facut.Ce s-a intamplat putem discuta interminabil pe 10 pagini,fara sa mai aiba importanta.Sa joace si gata.
    Eu as fi pedepsit ambele echipe,ca sa le iasa circul din cap,pentru ca cel mai corect e sa joace fotbal,nu K1.
    :

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by samuell View Post
    Dar unde se rejoaca,tot la u cluj ?

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Da, tot acolo. Aceasi Marie cu alta palarie.
    muta sobolanu` de aici

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu chiar,va fi fara spectatori.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Păi sincer să fiu la cum s-au comportat spectatorii,nu trebuiau ei să fie cei pedepsiți,ce vină au ei că bornescu se crede Cichicean ? Și maseorul ăla care la lovit pe Cadu brusli
    eu pe aștia i-aș exclude din fotbal definitiv,ei nu văd că influențează negativ pe alții ?

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Corect Meridian serie unica de B 16 in prima liga sistem play off/out si atunci mai scapam de saracii.

asa ar fi logic dar este inaplicabil! cei care conduc fotbalul fac echipe ca sa spele bani negri si pe ei nu-i intereseaza calitatea sau performante, echipe multe, aparute peste noapte, mai sunt si banii din pariuri... nu putini !
    cum adica sa se reduca echipele, dar noi ce mai mancam atunci, nu ?

Mentioned
    0 Post(s)

Comisia de Recurs a respins apelul făcut de CFR Cluj! Urmează TAS

Sursa: GSP

Standard RSP member samuell's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a trimis astăzi inştiinţări către Liga Profesionistă de Fotbal şi clubul CFR Cluj, prin care le solicită să-şi exprime pană in ora 17.00 punctul de vedere vizavi de incidentele de la partida cu "U" Cluj.

"Feroviarii" au informat TAS că nu vor rejucarea partidei cu "U" Cluj, pe motiv că echipa gazdă a fost vinovată pentru intreruperea meciului. Pentru a-şi mări şansele de succes, cei de la CFR au angajat trei avocaţi care să se ocupe de acest caz. La randul său, TAS a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal şi CFR-ului să-şi prezinte punctele de vedere, susţinute de argumente şi dovezi.

Oficialii din Gruia sunt extrem de optimişti şi cred cu tărie că vor caştiga partida cu "U" la masa verde: "Eu mă consider deja campion, vom avea 3-0 de la TAS", a declarat Iuliu Mureşan
    FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a trimis astăzi inştiinţări către Liga Profesionistă de Fotbal şi clubul CFR Cluj, prin care le solicită să-şi exprime pană in ora 17.00 punctul de vedere vizavi de incidentele de la partida cu "U" Cluj.

"Feroviarii" au informat TAS că nu vor rejucarea partidei cu "U" Cluj, pe motiv că echipa gazdă a fost vinovată pentru intreruperea meciului. Pentru a-şi mări şansele de succes, cei de la CFR au angajat trei avocaţi care să se ocupe de acest caz. La randul său, TAS a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal şi CFR-ului să-şi prezinte punctele de vedere, susţinute de argumente şi dovezi.

Oficialii din Gruia sunt extrem de optimişti şi cred cu tărie că vor caştiga partida cu "U" la masa verde: "Eu mă consider deja campion, vom avea 3-0 de la TAS", a declarat Iuliu Mureşan
    DACA NISTE HULIGANI STRICA PERFORMANTA SPORTIVA DE PE TEREN, NU STIU DE CE SE MAI DISCUTA ATAT DE MULT DE ACEASTA MASCARIE? JUCAM FOTBAL PENTRU SPECTACOL, PENTRU DIVERTISMENT!!!
    CEI DE LA U CLUJ SUNT MAJNITIO DE BANII NEGRI AI PATRONULUI, NU VOR SPECCCTACOL SI DECENTE , EI SUNT SLUGOI BALCANICI AI MITICILOR DE PE DAMBOVITZA. DECIZIE DEZGUSTATOA - DE CE MAI DAM BANII PE BILETE, SUNTEM FRAIERI!
    MECIURILE NU SE DECID PE TEREN, SE DECID IN CULISE!
    RUSHINE ECHIPA DE PARVENITI-CIOCOI DE LE U CLUJ!!!!!!!!!!!
    LA VOI "FOTBALUL" INMSEAMNA PLATOSE DE SCUTIERI, AKM-URI, MASINI BLINDATE- _____ GOLANILOPR

u-cluJ - cu certitudine sunt niste slugoi de DAMBOVITZA!!!!!!!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Usor ca nu da pe foc.Litere sunt cam mari si quote e inutil,cam asta aminteles la prima vedere a textului.
    :

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

@dingo31 - esti ultras?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast