Oameni buni, ce-i cu fotbalul romanesc ? Asist in ultima perioadă la o grămadă de meciuri cu rezultate ce sfidează uneori realitatea. Suspiciuni de blaturi la tot pasul, interese diverse. Nu mai spun de albitri ...
Pană unde se poate ajunge ?
Oameni buni, ce-i cu fotbalul romanesc ? Asist in ultima perioadă la o grămadă de meciuri cu rezultate ce sfidează uneori realitatea. Suspiciuni de blaturi la tot pasul, interese diverse. Nu mai spun de albitri ...
Pană unde se poate ajunge ?
Lipsa talente , lipsa seriozitate si cel mai grav poate ca din lipsa de bani unii intra in mrejele mafiei pariurilor ... draqu mai stie , jucatori care la echipe mici se afirma si sunt vazuti ca tinere talente cand ajung la echipe mari sunt niste simpli anonimi pe teren .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Da ce,avem fotbal?
:
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Unde ai vazut fotbal, ca eu nu am vazut, am rezistat aseara si ieri cate un sfert de ora la cate un meci ...am facut un mare efort sa rezist.
Acum serios,voi chiar va uitati la Liga 1?Inafara de Steaua - Dinamo nici nu stiu cand e etapa,asta de cel putin 10 ani.![]()
:
Mafia pariurilor loveşte puternic! A fost cu Steaua in Ligă, dar e acuzat şi a fost dat afară din echipă: "Acum paşte vaca pe camp"
Petrolul - Chiajna (3-4) a fost jucat intens la pariuri in fosta Iugoslavie. Conform surselor ProSport, in Serbia şi Macedonia s-au pariat 50.000 de euro pe varianta 1 pauză, 2 final.
Cu o cotă aproximativă de 50 pentru acest pariu, caştigurile au fost de 2,5 milioane de euro! Coincidenţă sau nu, din cinci partide jucate in acest retur de formaţia lui Răchită, trei dintre ele au avut o desfăşurare surprinzătoare: cu Vaslui (1-2) şi Chiajna (3-4), cand ploieştenii au condus la pauză şi oaspeţii au intors rezultatul, şi luni, in deplasarea cu Ceahlăul (2-1), cand Opriţa a deschis scorul şi moldovenii au răsturnat situaţia după pauză. Lor li se adaugă un alt meci suspect, infrangerea din Giuleşti, cu Rapid (2-0).
Articol complet : http://www.prosport.ro/fotbal-intern...e-camp-9445034