Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: Btkcam ... sau cum delireaza unii

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

noul emu btkcam (sa fie oare cu subinteles portiunea "kca"?? ) in carne si oase,versiunea cea mai noua (include si ciuf):

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Estraordinar!Si eu m-am suparat rau pe oscam si acum m-am apucat sa scriu niste pic-uri ramase de vremea d2mac.Alea mergea dom'le.
    :

dMd
    Guest

Poate ca ai dreptate, oscam nu este un panaceu universal si are multe chestii care nu il face sa ruleze ca uns. Nu sunt fan inrait oscam, insa hai sa dam Cezarului ce este al lui..oscam le are pe toate incluse, 3C, newcamd, etc. Se lucreaza la el si se face tot posibilul sa rezolve problemele ridicate de functionarea corecta a cat mai multe carduri pe receptoarele noastre. Oscam este zilnic actualizat - poate ca lucrul la el se face in "turma" (iertata-mi fie catalogarea) si nu in echipa pentru ca nu se stie daca se poate munci altfel si de aici apar poate si problemele. Oricine recunoaste ca mai trebuie depusa multa munca pana va deveni ceva, asta daca asa cum spui va deveni vreodata. Cred ca toti sunt de acord cu ideea ca bun la toate nu exista si nici viata vesnica nu are nimic din ce a aparut, insa oscam nu este un emu mort de la nastere.
    Si daca tot vine vorba de cei din afara si vorbele de duh la adresa marelui 3C ... cine a spus ca 3C scuipa ceva pe undeva ? Romanii ? Nu forumurile din afara au lansat zvonul ca 3C si-a vandut sufletul ? Multi spun ca au fost interese..etc, este posibil si nu comentez culisele unor team-uri, dar in afara se evita 3C si este la fel de blamat.
    Raferitor la Btkcam (dezvoltat de turcaleti parca), ce ofera acesta in plus de il face asa de cautat afara ? am intrebat in primul post si raspunsul concret l-ai pus in asteptare. Ce aduce nou pentru un posesor de card ce vrea sa fie convertit la noua aparitie ? Nu cumva este laudat de pasionatii ce scot pe piata libera linii full europa ? Daca Btkcam este peste oscam de ce folosesti newcs+3C ? Unui simplu pasionat nu-i trebuie x servere Debian cu oscam, CSP, btkcam, multics si ce or mai apare doar de dragul pasiunii. Asta este parerea mea, a unui simplu user ce isi pierde timpul liber in limitele normalului cu receptia satelit. Un user care nu este expert in emulatoarele minune si nici in setarile acestora, insa sunt dornic de cunoastere si deschis la ce apare nou si "bun" in adevaratul sens al cuvantului, iar daca btkcam se dovedeste mai spectaculos si mai limitat la trucuri fata de ceea ce este aparut pana acum, cu siguranta voi trece si eu la utilizarea lui, altfel nu imi vor fi de folos "noutatile" aduse de el.

P.S. pana acum am observat ca exista interes pt btkcam din partea celor fara carduri ce vor sa deschida tot, chiar s-a dat acces de test la un asemenea server ce merge cum este si normal pe baza de linii ... B.
    Last edited by dMd; 02-05-12 at 20:34.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

muicaaaaaaaaa,da tu cine esti? un alt expert?

man lasa dracu experti si foloseste emu asa cum e el si da culmea e ca de nu sti sa l setezi bine....e cam pierdere de timp

cat despre faptu ca se vb pe afara,cum zici tu,e cam apa de ploaie....sant experti asa ca si noi si ne cam da m cu parerea...de multe ori cam prost,ce l mai bine e sa ti dai o parere dupa ce folosesti un emu,o imagine etc...dar ma rog nu e cazu tau ca ai folosit deja oscam

cam ai tu idee cam cati useri de se plimba pe ici pe colo au acces la aceste interese?

noi ne dam cu parerea,mai auzim un zvon,mai dezvoltam una alta....in rest interesele sant ptr altii....asa ca lasa experti

daca ceva e bun ptr mine si imi satisface nevoile,nu cele sexuale.....atunci e ok

poate ca experti au alte interese si oscamu nu le satisface nevoile.......desi ma cam indoiesc

@nicudm
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member roderttam's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cam ciudat sa prezinti un kkemu fara sa spui cum citeste un card si cum nativ nu din setari poti da doar un hop orice trick ai face (atunci era ceva de capu lui),dar folosesti newcs+3c si arunci cu noroi in oscam.Chiar foarte ciudat.

Standard RSP member
    Mentioned
    4 Post(s)

Thumbs up praff oscam

muicaaaaaaaaa,da tu cine esti? un alt expert?

man lasa dracu experti si foloseste emu asa cum e el si da culmea e ca de nu sti sa l setezi bine....e cam pierdere de timp

cat despre faptu ca se vb pe afara,cum zici tu,e cam apa de ploaie....sant experti asa ca si noi si ne cam da m cu parerea...de multe ori cam prost,ce l mai bine e sa ti dai o parere dupa ce folosesti un emu,o imagine etc...dar ma rog nu e cazu tau ca ai folosit deja oscam

cam ai tu idee cam cati useri de se plimba pe ici pe colo au acces la aceste interese?

noi ne dam cu parerea,mai auzim un zvon,mai dezvoltam una alta....in rest interesele sant ptr altii....asa ca lasa experti

daca ceva e bun ptr mine si imi satisface nevoile,nu cele sexuale.....atunci e ok

poate ca experti au alte interese si oscamu nu le satisface nevoile.......desi ma cam indoiesc
    mane te rog sa vb in numele tau daca sint expert am spus ca sint ....? am facut 1000 de configurari ..!!! crezi dupa tine? ca nu am apelat la experti ... de afara tu ce spui ..!!! 95 % din cei care au folosit oscam te asigur stimate domn ca a dat cu el de pamant din surse sigure " OSCAM ESTE PRAF" ... FIECARE CU CE VREA .. pentru mine newsc+cccam ramine nr 1 pina se trazeste oscam ..!! zi faina ...

@nicudm
    Last edited by dMd; 03-05-12 at 18:20. Reason: formatare text

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ia pune tu un card de digi in newcs+cccam,cu tot cu expertii tai despre care tot pomenesti.Fara nimic altceva intre ele,astept aici niste configuri,eventual cere de la "expertii" aia.

PS: Poti sa ne pui si configurari de la btkk ala,numai sa citeasca cardul local,nu din linii trase din ... oscam.
    :

dMd
    Guest

...praff oscam
    Eu unul nu iteleg o chestie, ai deschis un thread despre btkcam si lauzi in acest thread newcs + CCcam facand praf Oscam.
    ..OSCAM ESTE PRAF" ... FIECARE CU CE VREA .. pentru mine newsc+cccam ramine nr 1 pina se trazeste oscam..
    Poti fi mai explicit ce vrei sa spui de fapt ? Eu ce sa inteleg ca btkcam este super dar e mai indicat sa folosesc newcs + CCcam, nu din alte motive dar eu nu am consilieri experti si vreau si eu sa fiu in pas cu noutatile.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Am schimbat numele topicului. Acum e mai pe subiect.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Prea multa 'enigma' strica. Pentru cei care au o dorinta aprinsa de a sapa...sa intre...aici. Daca ti se pare ca nu ai aflat mare lucru intra si aici
    Last edited by Meridian; 03-05-12 at 19:56.

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by nicudm View Post
    BtkCAM ..NOU EMU .... SPER SA IL TRIMEATA PE OSCAM LA CULCARE CA NE OMRIT SEVERELE ..BINE CA AM RECUPERAT TOT SEVERUL MERGE IMPECABIL PE NEWSC+CCCAM, MULTI SPUNE CA SA DUS OARE ? MERGE BINE MS AFARA CU OSCAM
    Asa ai dreptate
    Nu supärat la mine, da ce server avut tu ?
    Optibox anconda , Amiko alien , yumatuuuu ??

Quote Originally Posted by nicudm View Post
    am facut 1000 de configurari ..!!! crezi dupa tine? ca nu am apelat la experti ... de afara tu ce spui ..!!! 95 % din cei care au folosit oscam te asigur stimate domn ca a dat cu el de pamant din surse sigure " OSCAM ESTE PRAF" ... FIECARE CU CE VREA .. pentru mine newsc+cccam ramine nr 1 pina se trazeste oscam ..!! zi faina ...
    @nicudm
    Potzi sa faci 5000 de configurari , tot degeaba , pune capul si invata si tu putin

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Ia pune tu un card de digi in newcs+cccam,cu tot cu expertii tai despre care tot pomenesti.Fara nimic altceva intre ele,astept aici niste configuri,eventual cere de la "expertii" aia.

PS: Poti sa ne pui si configurari de la btkk ala,numai sa citeasca cardul local,nu din linii trase din ... oscam.
    Fa si o poza cu cardul !!! pe asta nu il stie

Domn michel

In primul ränd , se ia un rec. care are suport mai bun printre experti cum zici tu mai ales pentru a realiza un server
    Se poate face un server si pe un Pc , debian si ubuntu
    Dar astea toate costa un minimal de investitie
    Oscamul deocamdata este gratis , cänd o sa trebuiasca sa platesti pentru el atunci potzi sa comentezi ca este varza
    In primul ränd este un cititor de card , adica trebuie sa ai un card valabil sa potzi lucra cu el
    In cazul tau , nu prea iese asta
    Daca totusi detii un card , cauti sa vezi ai suport pentru el ?
    Focus merge foarte bine si cu Cccam

Ps:
    99% din forum zice ca Vu+ este un rec foarte bun fara probleme , nu iti da de gändit sa iti iei unul
    realizeaza un server pe debian sau ubuntu si promit ca iti acord suport pentru cofigurarile cartilor ce le detii !

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

daca btkcam e bun....sa ne arate cineva cum poate sa tina un server decent pe el... server decent adica ce vrem fiecare...un card local si la schimb cateva pachete bune din europa...ca doar nu ne uitam la toate...fiecare cu sensibilitatile lui...si sa aiba acel reshare necesar sa poti face schimburi decente...

daca oscam e rau...sa ne arate acuzatorii ceva superior....

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Romanii au 3 provideri,din care Dolce nu merge momentan in share.Pentru celelalte doua (plus TVR) se poate folosi in cele mai bune conditii oscam.Oscam si atat,in plus poti pune in el ce vrei,mai poti adauga alte carduri straine (daca iti permiti),face update la toate cardurile noastre daca stii cum sa il folosesti,deci momentat e cel mai complet din punctul nostru de vedere.Sa mai pomenesc de multitudinea de receivere pe care merge?Ca citeste cam orice card de pe piata?Ca poate primi si da linii in aproape orice protocol existent?
    Pana la urma orice emu e binevenit,e loc pentru toate sub soare,nu trebuie sa ne punem contra unuia sau altuia.Totusi daca unii au primit linii gratis de la un hot care trage din cardurile fraierilor asta nu inseamna ca emu-ul folosit este miezul din gogoasa.Nu uitati ca ce trageti voi acolo sunt raspunsuri venite din carduri reale,deci puse ori in oscam,ori in sbox,ori in newcs,etc dar in nici un caz in marea minune btkcam.Bagam prea mult in seama "expertii".
    Mai bine cititi link-urile date de @Meridian si testati,daca va place bine,daca nu iar bine.Pana la a putea fi comparat cu oscam e cale lunga.
    :

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Immi pare rau ca ati schimbat denumirea topicului, in loc sa faceti useri sa scrie la subiect.
    Meridian, mersi de linkuri, sunt foarte utile.
    Fac o paranteza referitor la oscam, exemplu gigi pe 1802 merge mai bine pe sbox decat pe oscam, inchei paranteza.
    Eu zic sa revenim la topicul initial de la inceput si sa vorbim la subiect.
    Parerile ca newcamd, oscam sau altele sunt mai bune eu zic ca difere de la card la card si de la un receptor la altul.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Pai educatia se face in timp.
    Aici (pe forum) dam idei ... avem solutii ....
    Daca ai tu timp, poate deschidem o "clasa" pe forum.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast