-
Standard RSP member
Salut , eu am reusit cu dm800, Ipbox 910, poate ai si tu la 500 un plugin care se numeste samba, eu cu aia fac si la fiecare bootare de windows se mounteaza automat (win 7) Apare ca si un hdd in windows. Ma uit la cea ce am acolo fara sa copiezi . Si e si mai rapid conexiunea.
Daca ai posibilitate sa rezolvi samba server pentru dm dupa acea e usor i-ti dau un config, il startezi, si creezi un mount proces cu click dreapta!
Last edited by delta2k2; 28-04-12 at 23:41.
Reason: Regula 12 : Quote inutil
-
-
Standard RSP member
Dar de ce nu folosesti ftp in windows ?
Tot ruleaza pe dm serviciul asta...
Salvezi in total commander si ai permanent.
-
Standard RSP member
e simplu, dar depinde de regulile de share stabilite pe PC. eu de exemplu nu am parolat sharurile de pe PC deoarece apar probleme intre sisteme de operare (oricum am sharat doar folderul pe care il folosete gigablue sa bage backup, inregistrare video). asa ca am facut folder si am dat click dreapta > share with> specific people . de acolo am selectat din casuta de tip drop-down Everyone am dat Add si am setat pentru ea read/write. poti sa incerci si cu user si parola daca ai creat asa ceva pentru reciever special. eu unu nu m-am complicat ca n-am chef sa-mi apara la initializarea windowslui sa bag user si parola.
-
-
Standard RSP member
nu e nici o mizerie daca urmezi pasii dati de mine.
-
Scrie cum se face, sunt si eu interesat pentru dm500S cum se face, pas cu pas.
Fa un tutorial detailat.