Ce ziar e asta? N-am auzit de el.
Dislikes: 0
:
Ce ziar e asta? N-am auzit de el.
E un ziar ca si multe altele, tiparit pe hartie![]()
Cum in Evenimentul Zilei era numai pupinbasism am pus si eu de la Felix.Zappa e stresat rau cand aude de trustul motanului,nu inteleg nici de ce dar nici nu ma intereseaza.Sunt mai multi oripilati de trustul lui motanel care toata ziua se uita numai la Discovery dar stiu mai bine ca mine ce e pe Antena 3,cine sunt moderatorii si la ce ore.
Aseara m-am uitat iar la Badea si culmea: o sa ma mai uit.Moo,sa nu va sinucideti azi din cauza asta,relaxati-va ca nu sunteti la munca ca mine.
La gratare inainte! (mai catre seara)
:
eu sunt unu din cei care ma uit la antena 3 si recunosc ca sant anibasist ........totusi nu am vazut nici o poza cu vreun gratar,m sa-mi spal si eu ochii, pt ca eu nu am unde sa fac gratar![]()
Peste vreo ora ma apuc. Fac niste poze si ti le trimit, sa nu zici ca sunt insensibil...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Si era cat pe ce sa-l sarbatoresc prin munca!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
La un studiu atent am observat pe marginea terenului un cetatean cu o valiza in mana, cred ca era colegul nostru @zappa. Pana sa ma dezmeticesc un alt cetatean il fugarea cu ditamai satarul pe unul nevinovat, agresorul semana cu Zmeura, victima cu: Boc, Ciutura si KB (in aceasta ordine).
Last edited by val; 01-05-12 at 22:34.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Iar am uitat,discutiile erau prea "interesante" asa ca pe final invarteam niste carnati cu slana.
![]()
:
Felicitari celor ce au sarbatorit la iarba verde ... viata nene![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu sunt deloc stresat. Doar ca nu mi-a placut antena de cand a aparut prima data (parca 93-94). Are acelasi aer prafuit ca atunci. Iar "mirela bugetara" mi-a intarit si mai mult ideea ca e un post ce fabrica stiri. Nu le doresc sa dispara. Din cand in cand mai butonez.
Care era scopul meu pe margine?![]()
Gresit, erau pentru schimbarea gaznului.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Mda. M-ati dat de gol; numele meu e Teia Sponte.![]()
Si se minuna @zmeura ca nu iti place antenele ... pai la cat le-a urat de bine gigi cred ca si acum ii dor gingiile![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !