-
Membru de onoare
Sa nu uitam ca ultimele programe scoase de Felix au fost pe vremea cand faceau bani impreuna cu RCS,deci pe astia ii sareau cand venea vorba sa le ceara bani pentru Antena2,Euforia si era culmea sa le ceara bani pentru GSP.Doar ca RCS a inceput brusc (din motive nestiute
) sa le scoata ba GSP,ba Antena2,etc.Chiar si cu amenzi primite de la CNA au reactionat greu (sau deloc) iar pe cablu au reintrodus GSP la misto,la calitate execrabila.
Daca motivatia pentru a scoate GSP e ca le face lor concurenta sau ca nu e de calitate atunci cum e cu Sport.ro care e cam aceeasi treaba?Ba pentru sport.ro platesc,pentru GSP nu era nevoie.Atunci te intrebi ce motive aveau de il tot sicanau pe motanel?Cazul Antena 2 la fel.
Din ce se vede,dupa un razboi dus de cativa ani,cand felix a vazut ca pe sat nu poate nici cum sa ii forteze sa ii bage inapoi GSP pentru ca li se spunea ca nu sunt obligati,au hotarat sa mearga pe varianta "totul sau nimic" ca cei de la Pro.Adica va dam toate programele noastre la pachet pe atatia bani,chiar daca A1 ai A3 sunt declarate libere la retransmisie.Cazul e identic cu Protv,care e liber la retransmisie,dar cand cablistii sau cei care vor sa redifuzeze cer acordul li se da la pachet tot cu Acasa,Sport.ro si fortat ProTvInternational (care e total inutil,gratis,dar ocupa spatiu mai ales pe sat) si mai nou MTV.
Eu cred ca daca cei de la RCS nu le faceau atatea sicane celor de la "Felix Company" nu se ajungea aici.Ca e bine sa le plateasca,ca nu,nu stiu.Vad ca la altii platesc transmitand mizerii dar GSP gratis nu vroiau nici cu amenzi.Normal ca te intrebi de ce?