E clar! Basescu e de vina! Ahahaaaa!
E clar! Basescu e de vina! Ahahaaaa!
Ca tot veni vorba de Basescu am un articol care poate interesa pe unii utilizatori :
Stiam de mai mult timp ca RCS&RDS si AntenaGroup nu se inteleg. Mult timp au fost prieteni, transmiteau impreuna meciurile de fotbal din Liga 1 Romania, apoi s-au certat, numai ei stiu de ce. In aceeasi zi in care s-a incheiat contractul de difuzare pentru meciurile din campionatul nostru de doi bani, RCS&RDS a scos GSP TV din grila. Din punctul meu de vedere, nu era o mare pierdere. Oricum GSP TV este un post unde nu se uita mai nimeni, poate doar ahtiatii care vor sa vada in fiecare zi ce face, ce zice, ce behaie, ce urla sau pe cine a mai demis Gigi Becali. Zi si noapte Becali peste Becali. Si-au facut si un promo tampit cu Becali care hahaie si ii urla lui Petrica sa dea pe GSP TV.
De atunci, a inceput un razboi peste tot, la CNA si in instanta intre Antene si ceilalti, pentru introducerea in grila a postului becalian GSP TV. Pentru ca este un post “must carry”, adica un post care trebuie introdus obligatoriu in grila, pentru ca este distribuit gratis. Pana la urma, RCS&RDS a cedat si a introdus mizeria aia in grila. Pentru ca este o mizerie, nici nu se receptioneaza ca lumea, nici analog, nici digital. Probabil din cauza transmisiei de toata jena a celor de la AntenaGroup. Poate la altii se vede bine, la mine nu se vede. Toate celelalte posturi se receptioneaza perfect.
Si aseara, tarziu, in timp ce urmaream programul de sport de la Digi Sport 3, am citit urmatorul comunicat:
“RCS & RDS işi anunţă abonaţii serviciilor de televiziune prin satelit că, din data de 20 aprilie 2012, nu mai poate transmite programele Antena 1, Antena 3 şi Euforia TV”.
“Antena Group, proprietarul celor trei posturi TV, a retras acordurile de difuzare a acestor programe in reţeaua Digi TV prin satelit şi, ca urmare, RCS & RDS a fost obligat să intrerupă difuzarea lor. RCS & RDS nu poate accepta să platească peste 7 milioane de euro pe an, suma solicitată de Antena Group in cadrul unei somaţii trimise cu doar cateva săptămani in urmă, pentru difuzarea prin satelit a canalelor grupului”, afirmă oficialii RCS&RDS, citaţi de wall-street.ro.
Antena 1 şi Antena 3 au fost declarate in mod repetat ca fiind libere la retransmisie, potrivit principiului “must-carry” din legislaţia audiovizualului, chiar de către reprezentanţii Antena Group.
“Antena Group nu a acceptat prelungirea datei limite a somaţiei, ameninţand cu recurgerea la acţiuni legale, inclusiv plangeri penale. In aceste imprejurări, RCS&RDS consideră că responsabilitatea pentru privarea abonaţilor săi de posibilitatea vizionării acestor canale revine exclusiv Antena Group”, arată oficialii.
Abonaţii serviciilor de televiziune prin cablu nu sunt afectaţi de această situaţie.”
Acum ce sa va spun. GSP TV este “must-carry” si trebuie introdus obligatoriu in grila, gratis, un post la care nu se uita nici dracu’, iar Antena 1 si Antena 3, la care uita multa, multa lume, desi sunt “must-carry”, pot fi retransmise de Digi TV numai daca plateste peste 7 milioane de euro? Si tot antenistii fac scandal? Daca este asa cum spun cei de la RDS&RCS, atunci trustul Intact da dovada de o nesimtire crasa. Cum poti sa ceri 7 milioane de uro pentru doua posturi declarate “must-carry”?
Daca nu este asa, atunci cei de la RDS&RCS sunt nesimtiti. Dar eu cred ca Voiculescu & co sunt cei care au mare nevoie de bani, acum, ca se apropie campania electorala, si spera sa ii sperie pe prosti. Numai ca nu toti sunt prosti. Dar de pierdut au cei care nu urmaresc transmisiunile “sportive” insipide ale GSP TV, ci emisiunile interesante de la Antena 3, mai ales acum, in aceasta perioada tulbure, in care toata lumea asteapta sa scape de Basescu si de clica lui de hoti!
Articol preluat de aici
Last edited by adrycom; 21-04-12 at 11:43.