Ar fi interesant totusi daca am avea info cu pretul platit de ceilalti provideri pentru antene , ar lamuri multe probleme .
Costurile unui provider de cablu sau satelit nu constau doar in plata drepturilor de retransmisie, iar principiul must carry nu inseamna gratis!
De exemplu, Protv si Acasa sunt pe bani. Eu asta n-am inteles niciodata, cum e must carry dar pe bani? Poate nu-mi permit sa platesc anumite posturi!
Nu tin partea nimanui, dar nu pot decat sa subliniez ceva:
Asta vara era oferta la gsp pentru cablisti, reducere -bla-bla, n-a tinut. Apoi l-au facut gratis, dar cum?
Au dat acord de retransmisie cu conditia sa difuzezi si toate antenele, iar la astea (A2 si A4) au marit pretul!!!
E? Cum e?
Suntem subiectivi pentru ca ne afecteaza lipsa acestor canale, dar adevarul exact nu avem de unde sa-l aflam, doar ce declara partile.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Ar fi interesant totusi daca am avea info cu pretul platit de ceilalti provideri pentru antene , ar lamuri multe probleme .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
N-o sa le dubleze sigur,dar sigur o sa dubleze de la 1 mai costul cartelelor de activare si asta va fi un minus pentru ei.
DM 500S,HSS 7160
nimic nu e politic,
ni se pare noua ,
spunem asta ca am baut prea mult,
acum de Pasti
totul este o coincidenta ;
-piratul e un ingeras...
-rcs-rds nu are datorii...
-traim bine ...
ce ne mai trebuie informatie
avem digi24 si b1 +tvr1 suntem foarte bine informati
o poezie de pe timpul lui Nea Nicu cand aveam informatie berechet :
" Afara frig,
In casa frig,
Deschid fereastra si mai frig
Si-ncep sa strig
Iti multumesc partid iubit
Ca m-ai calit "
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Asa ceva ca scoate programe tv nu numai acum s-a intamplat la digi,imi aduc aminte cind a scos programe tv in limba maghiara,chiar cele cu auidenta mare,rtl kub,cooltv,film+,asta numai care au avut digi satelit.De exemplu cind era scos rtl klub parca ar scoate acum pro tv.Rtl klub a fost pus inapoi aproape dupa un an,si acum nu de mult au pus inapoi cooltv, film +,si inca citeva posturi in limba maghiara cu auidenta mica dupa ce cred eu au observat ca multi abonati de etnie maghiara au reziliat contractul si au facut abonament la focus unde erau aceste posturi.Si ce interesant , la inceput nici focus nu au avut aceste programe numai citeva, l-au introdus imediat dupa cei de la digi l-au scos.Si atunci parca nu s-au inteles cu bani,dar asta nu stiu precis.
Last edited by laci; 21-04-12 at 21:10.
RCS & RDS precizeaza ca Antena Group i-a cerut peste 7 mil. euro pe an pentru retransmisia canalelor "Antena"
Antena Group a somat RCS & RDS sa inceteze difuzarea prin satelit a canalelor "Antena", daca nu achita o taxa anuala de peste 7 milioane de euro. Data limita pentru cererea Antena Group era 20 aprilie 2012, ora 00.00.
Antena Group a somat RCS & RDS sa inceteze difuzarea prin satelit a canalelor "Antena", daca nu achita o taxa anuala de peste 7 milioane de euro. Data limita pentru cererea Antena Group era 20 aprilie 2012, ora 00.00. Daca dupa data si ora mentionate, RCS & RDS ar fi continuat sa retransmita canalele "Antena", Antena Group ar fi urmat sa apeleze la "toate masurile legale, inclusiv plangeri de natura penala", (vezi documentul acesta).
Sursa
Am vazut documentul, dar nu scrie nimic de 7 mil euro.
atata timp cat Felix & Company nu au iesit sa nege afirmatile celor de la RCS&RDS suma ramane in vigoare![]()
ps. posibil contractu are si cateva clauze confidentiale ce nu pot fi facute publice (probabil si suma de bani)
Sunt curios ce este in scrisoare nr CEAOAG 25/28 martie 2012. Poate acolo se scrie de suma.
Aceasta scrisoare este cu REF, un followup.
Plang pe un colt de masa ca cei care faceau afaceri acum 3-4 ani acum nu se inteleg.
Eu abonat ce treaba am?
Dupa cum am mai spus,numai la digi am vazut atatea schimbari in grila incat cu greu sa tii pasul update-ului la lista de sid-uri.
:
Parerea mea e ca felix a facut un pas gresit si sigur regreta deja,a sperat el ca o sa plinga lumea dupa antenutele lui si or sa-i faca pe multi dintre clientii rcs-rds sa-si rezilieze contractele,decimind astfel clientii rcs-ului,nu neg ca unii chiar or sa o faca dar uite ca nu-i chiar asa de usor precum credea,in primul rind grupul intact o sa piarda multi telespectatori,dupa care urmeaza banii din publicitate,dupa care o sa se spele cu antenele lui pe cap iar faza cu mutatul la focussat sau dolce,stiti foarte bine ca marea majoritate a abonatilor digi satelit sunt afara din tara,deci nu-i chiar asa usor,plus ca fiecare se gindeste daca lu' voiculescu ai se casuneaza si pe celelante doua dth-uri si deci ei migreaza degeaba ?
Gresita partea cu banii din publicitate . Motivul e simplu : cota de rating care aduce publicitate , se stabileste pe
baza masuratorilor facute in retelele in care functioneaza canalul respectiv .
Nu poti sa nu transmiti 2 din posturile cu cea mai mare audienta din tara,in timp pierzi.La satelit sunt multi abonati,dar nu se compara cu cablu si ce se mai aduna cu Dolce/Focus,asa ca legat de audiente nu e mare branza,oricum nu am auzit sa fie masurate pe satelit.
Sa transmiti Antenele pe cablu si aia sa iti faca reclama negativa de dimineata pana seara .... e greu si pentru RCS.Tot in timp se va simti,deja par sa dea semne ca nu stau bine cu banii.Oamenii simpli nu stiu destule despre Romtelecom si se arunca in bratele lor imediat.
:
Actul prin care antena cere sa fie scose canalele de pe satelit
http://realitateafaracenzura.ro/wp-c...e_44411500.pdf
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !