Results 1 to 3 of 3

Thread: problema hard disk WD20EARS

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default problema hard disk WD20EARS

salutare.am si eu o problema cu un hard disk WD20EARS cumparat din germania de un prieten(nu mai am tinut actele de garantie stiind ca nu ajung pe acolo).
    hardul l-am folosit numai pt.stocare de amintiri,poze,filme etc si nu a avut pus vreodata sistem de operare pe el.
    hardul e pe sata,fabricat 16 oct.2010 si deodata nu-l mai vade calculatorul meu
    am incercat cu alte cabluri alta alimentare din sursa pc dar nimic nu-l vede nici in bios
    hardul de aude cum se invarte,nu aud sunete suspecte sau cloncanituri ci doar o turatie aproximativ constanta
    rog niste sfaturi cum as putea sa-l mai pot "invia" sa-mi pot salva datele de pe el
    multumesc anticipat tuturor care imi pot da sfaturi ,sugestii

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Daca nu-l vede nici in bios e grav, incearca pe alt pc sa vezi daca apare in bios. Banuiesc ca n-ai facut nicio modif in PC si totul a fost asa, din senin.
    Daca tot nu e vazut, sansa ta e sa gasesti unu la fel si sa imprumuti partea electronica, iti salvezi datele, apoi ii dai omului placa inapoi
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

fa un reset de bios (scoate bateria cateva minute)